- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Az oldal figyeli a vásárló IP-jét és a vételt csak akkor engedi, ha a feltüntetett 3 állam vmelyikéből származik. Egyébként erre, van egy megoldás, a kérdés csak az, hogy ez mennyire legális. Mondjuk én 1 db BF vásárlásért nem fogok előfizetést kötni + az accomat kockáztatni. Annyit nem ér.
Viszont van egy működő és biztos megoldás, ha pl. egy USA beli ismerősöddel veteted meg (ajándékként) és a vételárat neki fizeted. A vásárlásnál ugyanis ki lehet választani a gift opciót és ha itt beírja a mél címed a kódot te fogod megkapni. Így nincs meg annak a veszélye hogy felhasználja és úgy küldi tovább.
Ebbe szvsz az EA se köthet bele.Egyébként ezzel az árazással az EA megint hozta a formáját.
-
hokuszla
senior tag
-
DeckardCain
senior tag
Köszi
Gyuri27: nem tűntem el, megvagyok
Sajnos ez az 1 hónap nem volt egy leányálom(influenza->sok antibiotikum->gyomorproblémák).
2 hetet voltam táppénzen, múlt hónapban akkor több időm volt játszani, már ha volt erőm hozzá, most meg nem voltam itthon 2 hetet, aztán egy notebookon érdekes lenne, de a legnagyobb baj erre sajna nincs időm hétköznap. -
Gyuri27
félisten
Nem. De csak az ott vásárolt pontból müködik a dolog? Mert ez nem volt világos.
"Ha a battleforge.com-on keresztül veszel BF pontokat (bármennyit), vagy már vettél a múltban, valamint most vásárolsz először ingame booster-t vagy tome-ot, kapsz plusz egy twilight booster-t ajándékba." Ebből nem derül ki, hogy előbb pontot aztán boostert. Az jön le, ha először veszek boostert.
Azért odaát is lehetnének világosabbak.
-
-
pachito
őstag
Hát igen, csávó azt tanácsolta, hogy próbáljam meg, nagyot nem veszíthetek vele, neki legutóbb mountaineer+mo esett, úgyhogy megjött a kedvem nekem is
Viszont azt hittem, majd én bonthatom ki a csomagokat, erre látom, hogy ott a 6 booster, és magától berakta a kártyákat a többi közé
-
Gyuri27
félisten
Azért kicsi rá az esély, hogy 2-l több spikét hív le az ember. Hiszen 2 orbos létére nem olcsó mulatság. Amúgy a thonbark is egy teli és két üres orbos.
Ha megírná valaki a peticiót azt megköszönöm szépen. Sajna az angol tudásom ehhez már édes kevés.
Amúgy a másik ilyen lap a wareagle. Imádom, de nem tudom használni nature/froston.
-
Simid
senior tag
Na igen pont ez szúrt szemet! Jobban megnézve tényleg vannak ott jó lapok, Pachito-nak ezek közül csak az elder van (meg a Creeping ami pont helyettesíthető coldsnappel), de ti vegyes lapokat ajánlottatok neki és nem a pure lapokat. Ezért kérdeztem rá. ( Természetesen nem akarom kritizálni senkinek az összeállítását vagy játék stílusát, csak próbálok informálódni).
Na igen, ha a dreadnought-ot vagy a shadow wormöt stb. azért rakták be a készítők, hogy legyen néhány lap ami csak enlightenmenttel használható igazán akkor mindjárt más. Csak így megint az van, hogy a pure deckkeknek (natureön kívül) nincs sok értelme. Persze lehet csak én látom rosszul. Szívesen vennék néhány példát vagy esetleg replayt ahol ezeket ajánlatos használni. -
PowerBuldog
veterán
A generált pálya maga is igen változatos tud lenni.
2 fős pályán voltam, a társamnak kb 2 perc volt míg megszerezte a 2. és 3. orbot, mert gyakorlatilag ott volt egy köpésre az induló pozíciójától, míg én keresgélhettem mint a nem normális, hogy hol van egy nyamvadt orb. A végén már ki is léptem, mert már minden egységemet elveszettem, és támadták az 1. orbomat is.. Ez volt diff6-on. -
Gyuri27
félisten
Van benne valami randomitás. Tegnap diff 7-n egyik pályán nem volt neves ellenfél. Utánna 2 is. szerintem figyeli az ember stilusát és ha sokat van egy diffen akkor csinálja. Váltogatni kell szerintem egyszer 7 egyszer 8.
PowerBuldog: egy piros pakli fillérekből megvan. 3 orbon ott a jugger, ráadásul bfp-ben is olcsóbb mint Mo (még a Corénál is), meg power sem kell annyi a lehivásához. Ill annyit hívsz le amennyit akarsz.
Sajna a nature és frost lapok ára az egekben van. Deepcoil, Forest Elder 800-900 pénz alapon. Core, Mountainer, Avatar szintén drága.
-
OnSeT
őstag
Igen, már én is elkezdtem válogatni, lvl 7 és fölötte már nem engedek be kezdőket.
6- os szinten viszont még jöhetnek, az még kivitelezhető 25 alatti deckel rendelkező emberrel is. Egyébként én is azt tapasztalom, hogy nehezebb a játék adott szinten, mint korábban. Ez lehet összefüggésben a deck lvl-el? Tehát ha magasabb a deck szintje, akkor a gép is erősebb ellenfeleket küld? -
OnSeT
őstag
Tettem egy próbát a lvl 9-el ... na ez már kemény ...., itt már nagyon jönnek.
Asszem maradok még egy darabig a lvl8-nál.4 személyesen hogyan csináltad meg ezt a szintet? Egyedül?
Abban az esetben ha pl, egy 2 vagy 4 személyest egyedül megcsinálnék mennyi tokent adna? Annyit, mint ami a (#1685) -hszben szerepel, vagy többet az adott szinten? -
ChromeX
addikt
nem tul nagy cucc, de ugy csináltam, hogy frost mage+master archers+home soil, ezzel nagyon gyors 2. orbon még ehez jön a Motk és sztem a sámán(eddig nem volt ben) meg a coldsnap gyorsan kiszedem a buildinget és kész. már 3 orbon is vagyok. a frost mage nagyon jo. csak ugye kell a master archers mert az direktbe lő a a frost mage az területre tehát ha állnak közte és az épület között akkor nem jo ezért kell az archers. minden 3ason van a coldsnap még nincs.
-
Gyuri27
félisten
100-s pakli áhhhh
8-s szint felett már ők támadnak, ahogy elmozdulsz az orbtól. Nincs idő fölfejlődni. én legalábbis így kaptam ki 10-n és 9-n. A 8-nál ha megindulsz hamar belefutsz egy olyan bossba akinek neve van. Ill a sátrak nagyon gyorsan tolják az utánpótlást. Amúgy ezekre a mapokra érdemes a hurricane. -
OnSeT
őstag
Itt a teljes lista:
Difficulty 1: 0 Honor Tokens, 0 Victory Tokens, 2 Battle Tokens
Difficulty 2: 0 Honor Tokens, 0 Victory Tokens, 3 Battle Tokens
Difficulty 3: 0 Honor Tokens, 0 Victory Tokens, 4 Battle Tokens
Difficulty 4: 0 Honor Tokens, 1 Victory Tokens, 6 Battle Tokens
Difficulty 5: 1 Honor Tokens, 2 Victory Tokens, 10 Battle Tokens
Difficulty 6: 2 Honor Tokens, 3 Victory Tokens, 15 Battle Tokens
Difficulty 7: 3 Honor Tokens, 4 Victory Tokens, 20 Battle Tokens
Difficulty 8: 4 Honor Tokens, 6 Victory Tokens, 30 Battle Tokens
Difficulty 9: 5 Honor Tokens, 7 Victory Tokens, 40 Battle Tokens
Difficulty 10: 6 Honor Tokens, 8 Victory Tokens, 50 Battle TokensLenyomtam dif 8-at, itt már gyakran támadja be az ellen az orbokat, de csak max. M méretű egységekkel. Szóval még ez a szint se vészes.
Holnap majd kipróbálom a 9-es és a 10-es Difficultyt is. -
-
OnSeT
őstag
Megnéztem én is,rangnál a PvP és PvE közül a magasabbat veszi figyelembe.
Valamint jelentősen csökkentették is az upgradekhez szükséges rangokat, a 3. Upgrade-hez a gyakori lapoknál 1-es rang, míg UR lapoknál 10-es rang kell. a többi meg ezek között alakul, tehát a max. rang szükséglet a 10. -
OnSeT
őstag
Nah, gyorsan nyomtam egy 1 személyes random PvE-t a legkönnyebb fokozaton, itt 2 Battle tokent ad. Illetve nyomtam még egy normál PvE-t is, abban bízva, hogy mégis változtattak azon a random upgrade szóráson, (ha már kb. 600 MB a patch) de sajnos nem, még mindig ad olyan up-ot ami már megvan.
Teszt folyt köv. később.DeckardCain: ha eddig ment vele, akkor most is kéne, de egy próbát megér a driver csere. Kapsz vmi hibaüzenetet?
-
OnSeT
őstag
Battleforge Replay Analyzer, ezzel a programmal patch után is le lehet játszani. Annyi hiba van benne, hogy random és PvE mapoknál nem jeleníti meg a térképet, de valszeg ezt majd javítják a következő verzióban. PvP mapnál viszont tökéletesen működik.
A progi megmutatja, hogy az ellenfeled milyen kártyákat használt a játék során, azok milyen upgrade-el rendelkeztek és hogy mennyiszer hívta le az adott kártyákat a meccs alatt. -
OnSeT
őstag
Bíztam benne, hogy a random upgrade szórást fogják módosítani...
Azért ez se rossz, viszont a megvalósításra kíváncsi vagyok, remélem nem egyesével adják majd azokat a tokeneket.PowerBuldog: igen, a Claim Upgrade-nél a PvP rang számít.
-
PowerBuldog
veterán
-
DeckardCain
senior tag
Akkor masterarchers, northguards, tremor, és surge of light ezekből kérnék, ha megoldható.
köszönöm.Na nem bírtam magammal, és pvpztem ma.
T1en
frostmage, masterarchers, northguards, nagyon ütős.
Két dolog miatt szívok: lassúak az egységek ha falat kell készíteni
Másik ami sírba tesz az az eruption.
A hurricane-t általában túlélem, amíg repkednek az egységeim a frostmage(k) működnek.
T2 meg ice barrier, lyrish k + aggressor + Shaman elég hatásos.Gyuri27:Ja corsair-ba én is bele akadtam ma. Csúnya... Lehet kéne vennem skyelf templar-t
-
Enokh
csendes tag
Köszi a gyors választ. Tudom, hogy kellett volna jönnie a 4X8 lapnak, de nem jött. A 4. szintet elértem anélkül is, most meg nem hiányzik az a 100 pontnyi lap, megveszem AH-ból.
Frost mage-em van 1, bár eladásra vettem, mert több volt 10 BFP-nél (pontosabban én 6 pontért vettem, de még az olcsók ára is e fölött volt gondoltam keresek vele 5-10 pontot), de egy dolog biztos most az olcsóbb lapokat keresem, mert már csak 130 BFP-m van elkölteni (a maradék 500-at forgatni kell
) és ebből még valószínüleg common lapokat is venni kell majd a charge-ok miatt.
Köszi.
ui: a verseny csütörtökön van? Mikor? (ugyanis fél kilencre érek haza addig edzésen vagyok). Ráadásul, mint mondtam nincsenek free lapjaim, így nem tudom mik azok...
-
ChromeX
addikt
-
DeckardCain
senior tag
A kódot nem találtam közbe, de sikerült megtalálni, jól eldugták a kézikönyv hátuljára.
Dobozos, most hozta a futár.Na megyek shoppingolok.
Ja charge updgrade-ból, ha 3as szinten van egy lapom akkor abból megvehettek másik 3mat, gondolok itt most az ingyenes lapokra pl, azok olcsók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest