- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van több frost egység, aminek speckó tulajdonságai csak saját épület közelében élnek, ilyen pl.az Ice Guardian és a Lyrish Knight. Na meg pl. a Home Soil-t is csak saját épület közelében használhatod. Na erre jó az Ice Barrier, mivel olcsó, és rapid construction tulajdonsága van.
T2-őn, olcsó lapokkal nagyon gyenge a frost, a Lyrish Knight + Home Soil + Ice Barrier combo mindenképpen ajánlott, na meg a Coldsnap is elengedhetetlen. Még mondanám a Mountaineer-t is, de annak az ára 1200BFP körül van. Pure frostnál még tedd be a War Eagle-t, nagyon jó egység. Viszont ha a második orbod nature, rögtön megnőnek a lehetőségeid, jöhet az Aggressor (S/M/L knockback!) és a Burrower (swift+siege), melyek csodákra képesek.
Tornyokkal kapcsolatban pedig mind a Cannon Tower, mind a Stone Hurler (fire) nagyon ütős (utóbbi az S/M knockback miatt). -
ChromeX
addikt
erről beszélsz? én erre gondolok hogy vettél ilyet 6ért?
-
-
Nem értem ezt a nem jöttek az ingyenes lapok dolgot. Hozz létre egy új accountot, és néz meg, hogy azon vannak e ingyenes lapok.
Esetleg olyankor tudom elképzelni, ha egy acchoz 2 karaktert hoztál létre az elején, és nem az első karakterrel játszol, mert csak annak adják oda az ingyenes lapokat.
-
GyokZoli én vagyok a játékban.
Frost-nál:
Frost Sorcerers felejtős, nagyon gyenge
Master Archers, Northguards, Frost Mage legyen T1-en, esetleg Ice Guardian + Ice Barrier combo (Northguards helyett). Akkor legyen még Glyph of Frost, esetleg még Frost Bite. Nature/Frost-nál a legfontosabb, hogy sok CC-t (crowd control) használj. Northguards helyett szóba jöhet még a Lightblade is. T1-es toronynak a Defense Tower jó lesz. T2-nél jó az a madár, de (ha nem akarsz nature-t) mindenképpen legyen Lyrish Knight + Homesoil (+ Ice Barrier) a pakliban, különben gyenge leszel.
És gyertek a BF versenyre, már csak 2 nap van.
Ja, amúgy biztos, hogy megkaptátok az ingyenes lapokat, valamit elnéztetek. A free változattal 32 ingyen lap jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest