- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression #538 üzenetére
amugy olvastam hogy te is HKKztál én is
-
válasz
Depression #525 üzenetére
Ja igen, most látom, hogy USA árakat néztél. Ha onnan rendelsz, a PK 10USD felett van, ráadásul kell fizetned vámot is, ami 20%. Így máris olyan 35 USD körül van az ára. És 99%-ban nem szokták küldözgetni a CD kulcsot, mert reklamáció esetén nem tudják igazolni, hogy ők nem sárosak. Ha ebay-ről akarsz vásárolni, csak az EU-ból érdemes, főleg Nagy Brittaniából (ebay.co.uk).
-
válasz
Depression #525 üzenetére
15 GBP a legolcsóbb pk-val együtt, de nem fogják neked kibontatni szerintem. A dobozban kézikönyv és a DVD van.
Ha veszek legközelebb, én is ezt fogom rendelni. Jóval korábban volt 10GBP-s is ,de az sajnos hamar elfogyott. Itthon meg az egyik áruházban 5000Ft-ért lehetett kapni egy ideig, amíg el nem fogyott.
De igen tény, hogy a dobozos verziót érdemes venni, ráadásul adnak hozzá még plusz 64 kártyát is.Ja tényleg, akkor miért kérted el a kártyákat, ha most veszel?
-
Filder
csendes tag
válasz
Depression #522 üzenetére
A charge upgraddel növeled azoknak az egységeknek a számát, amiket cooldown (cd) nélkül, gyakorlatilag azonnal tudsz idézni. A kisebb (egy orbos) egységeknél a cd 20-30 másodperc körül van, de a négy orbos egységeknél bizony 2,5 perc is lehet.
-
válasz
Depression #522 üzenetére
Ha ráteszel a kártyára egy upgrade-et, akkor rátehetsz egy ún. charge upgrade-et is (2 sorban vannak az upgrade képernyőn az upgrade lehetőségek, az alsó sor az). Ez tulajdonképpen csak annyit jelent, hogy még egy ugyanolyan kártyát ráteszel, mint az alapkártya, és akkor 2x annyi charge-od lesz (tehát mondjuk 5 windweavers helyett 10 lesz).
-
válasz
Depression #511 üzenetére
Küldtem 62 kártyát. Ezek között ott vannak az ingyenesek is, de azok jók lesznek charge upgrade-nek.
-
válasz
Depression #511 üzenetére
Ha nincs upgrade, az a nullás szint.
Upgrade-ekkel nem tudsz mit kezdeni, ha nincs hozzá lapod. És arra is vigyázz, hogy ha bármiért leszedsz egy upgrade-t (kivéve a charge upgrade-et), akkor az örökre elveszik (újra meg kell érte dolgozni az adott pályán).
Majd este küldök lapokat, lehet, hogy csak nagyon későn tudok majd belogolni (este 10 után).
-
válasz
Depression #509 üzenetére
3. szintre? Úgy érted, hogy 2 upgrade-et tettél rá nem? A 3-at csak experten lehet összeszedni.
Egíyébként igen, küldök neked lapokat. Mi az ingame nicked?
-
válasz
Depression #505 üzenetére
Nem feltétlen nehezednek a pályák sorrendben. Majd lesz neked később nehezebb fokozat is, és az lesz drasztikus nehezedés.
-
válasz
Depression #459 üzenetére
Pár nap alatt (esetleg 1 hét) kényelmesen eléred a level4-et szerintem.
PvE játékot úgy indítasz, hogy kiválasztasz egy PvE pályát a térképen (a térkép a fenti, középső, legnagyobb icon), kezdetben szerintem csak az introduction van. Aztán ha azzal végeztél, lesz néhány új lehetőség (nem mindegyik 1 játékos pálya egyébként, van 2, 4 és 12 fős is).
Ha megtetszik a játék, és komolyabban akarsz vele foglalkozni szólj, küldök néhány olcsó (common) kártyát ingyen.
Amire készülj fel, hogy ez nem az a szokásos nekiesünk az ellenségnek amink van típusú RTS. Itt sokszor jól át kell gondolni, hogy mi miért és hogyan teszel. Jóval nehezebb az átlag RTS-ekhez képest, főleg az ingyenes kártyákkal.
-
válasz
Depression #456 üzenetére
Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix RTX 4090 Evangelion 2.0
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest