- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ezzel a nature/frost túl erős a többihez képest dologgal egyet értek. Pont a wheel-t érzem én is az egyik legfőbb oknak. Egy hete mikor nagyon felment az ára eladtam, mondván legkésőbb 1-2 nap mulva úgyis visszaáll és majd akkor visszaveszem (ez nem jött be, azóta még feljebb ment, szerencsének köszönhetem csak hogy nem buktam rajta
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.Amúgy, hogy legyen ellen példa is, ha valakit érdekel...
Sunbridge expert Shadow-Shadow kezdéssel (ez már majdnem hiba nélkül megy)
Treasure Fleet expert Fire-Frost kezdés (na ez, még befektes kicsit, de ez volt a 2. próbám csak)
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Haditechnika, harcászat
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Apple asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó Linsoul Simgot Supermix 4 IEM Profi füles rengeteg extrával - 60.000 Ft!
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.