- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Letiltás - hogy is van ez?
- Magisk
- A Jézuskát is megelőzi a Dimensity 8400
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az "áll leesés" mindenkinek megvolt, csak máshogy...
Nekem konkrétan akkor amikor megláttam ezt a hölgyeményt meg a társait egy "WW2" játékban:Ez a trailer egész egyszerűen SZAR volt. Hangulatra abszolút nem jött át a téma, mintha maguk sem tudnák, hogy mit akarnak csinálni és összeadták az összes érát egy játékba.
Vagy ez valami Iron Sky/Red Alert 2-féle univerzumban játszódik, mert WW2 témában komolytalan (a túlszaturált, már-már majdnem mesés grafikáról nem is beszélve - ez már BF1-nél kezdődött, de még vállalható volt)...[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
trailerben többet fekszik, esik hátra, rogy össze a player, mint talpon áll
amúgy reméljük jó lesz végre..második vh
nekem a bf1 80-90 játékidő után baromi unalmas lett.. azóta sem játszottam vele igazánCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
lofagi
addikt
válasz FollowTheORI #384 üzenetére
+1 , most nézem JackFragnek a videóját. Nagyon durva változásokat emleget. Ha valaki ezekre a változásokra azt mondja,hogy nem hoz elég újat a játékmenetbe akkor az már előre elhatározta,hogy ez a rész nem lesz jó.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
Én meg láttam a trailert és konkrétan leesett az állam. Nem is értem, ezt az elégedetlenséget amit emberek írnak. Szinte 100% , hogy nem ezt fogjuk tapasztalni a csatatéren. Sose volt az amit összeraktak egy-egy előzetesben. Viszont közben nézem a showt azért ott is mondanak érdekes dolgokat, mint pl az,hogy a nagyobb kaliber átviszi a falat. Szerintem kár leszűrni sok mindent ebből az előzetesből. Engem megvettek és nagyon várom,hogy rátegyem a kezem s csak reménykedni tudok,hogy egy olyan dolgot raknak most össze, amit hiányoltam az 1-ből.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Snip3r_HUN
addikt
A 3 és a 4 sokáig le tudott kötni, az 1 viszont nálam gyorsan abbamaradt. Talán majd ez a rész beváltja a hozzá fűzött reményeket. Részemről várom hogy megjelenjen.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
guftabi96
addikt
válasz Németh Péter #391 üzenetére
Remélem az előrendelők kapnak majd ajándékba játszható karakterként egy félkezű néger zsidó nő ss katonát
#KeepFightingMichael
-
őstag
Így néz ki előrendelve az Originben nálam:
-
Hacsa0415
csendes tag
https://youtu.be/8J8iLPMJ4W4
-
front3r
őstag
Eddig pozitív csalódás a játék. Csak maradjon meg tőlük ez a hozzáállás továbbra is!
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
scope2007
addikt
nemsokára hazaérek és már nézem is
milyen hosszú a trailer?[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
bivalyolo
őstag
Testreszabhatóságot akart a nép hát megkapta. Lesz itt kék színű arcfesték a rettenthetetlenből, protéziskar nénikre, gondolom lehet majd közelharcra is használni, nem is értem az a krikett ütő minek volt nála..
De ezek csak a külsőségek, ami viszont jól hangzik az a játékmenetben történt megannyi változtatás. Eltörlik a suppressiont, változatosabb lesz a mozgáskultura, a környezet reagál a katonák mozzanataira stb.
Ez az építkezős dolog sem hangzik rosszul. Rókalyukat ásni, ágyú elé homokzsák fedezéket építeni. A járművekkel való vontatás lehetősége is jó újításnak tűnik így elsőre. Az, hogy nem kell várni, az idióta csapattársakra, hogy lőszert vagy medicpackot adjanak is ötletes, bár ez már benne volt a Hardlineban is. Az újfajta újraélesztési lehetőségekre leszek kíváncsi nagyon. BF1-ben az, hogy az emberek 90%-a ráfeküdt a space-re meglehetősen idegesítő volt medic-ként.[ Szerkesztve ]
"Let's agree to disagree!"
-
Topikgazda
Azért van pár dolog ami érdekesnek tűnik tényleg... kíváncsi leszek ez a squad leaderes (bocsánat mostmár "company") behívja épp azt ami kell a csapatnak dolog hogy megy majd.
No meg ezt a fortniteos építkezés is...
Meg úgy látom lesznek ilyen Max Payne-t meghazudtoló bukfencek minden irányba közben lőni lehet majd... stb.
Annak mondjuk örülök, hogy végre (ígéret szerint) oda megy majd a golyó ahova célzol, és nem lesz mindenféle hülye random recoil.
No de majd a puding próbája az evés lesz...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
RangerFox
veterán
Hát. A BF1 trailere azért nagyobbat ütött anno. De jó lesz ez
-
EczkE
veterán
Tudjatok mi hianyzott a trailerbol? A baszo zene. Oke, felcsendult ketszer az eredeti battlefield tema, de annyi.
Amugy ez nekem is elegge nagy csalodas volt. Bizakodom azert, szinte biztos a pre order, de az EA Playt megvarom meg.
Asszem mindenféleképpen!
-
IntelKiller7
veterán
válasz FollowTheORI #375 üzenetére
Ez a pár év múlva csatlakozik sem feltétlen jogos, mert mindig meglehetett venni az összes vegyvert külön, ha esetleg nem volt kedved unlockolgatni a fegyvereket.
Talán BF3-ban volt először ilyen. Nem is értettem azokat akik megvették ezeket a csomagokat. Én élveztem azt, hogy fejlődök és kapom az új fegyvereket.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #379 üzenetére
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Topikgazda
-
Dave567
addikt
Köszönöm!!
Megmarad 30000 ft-om, azaz 50000 ft.
Nem lesz játék idén.......
Inkább egy Hell Let Loose, mint egy ilyen, áá hagyjuk.
Ez egy gyerekjáték.. -
Topikgazda
Én megmondom őszintén egy jó kis partraszállásos videót csináltam volna, az eredeti BF1942 zenével... hasonló zúzással a parton...
Ez a - gondolom - francia szárazföldi kevésbé ütős lett...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #368 üzenetére
Hát kb... bár azért annyira OP fegyverek sosem voltak, hogy ne lehetett volna nélkülük meglenni...
A másik lehetőség még a pénzszerzésre, hogy pl lesznek ezek az eventek, meg események, és ha lemaradsz akkor megveheted majd utólag amit adnak skinek, stb stb.
Pl aki fél év-egy év múlva belép, egy csomó ilyenről lemaradva indul majd és lehet hajlandó lesz fizetni, hogy csatlakozhasson és behozza a lemaradását.
No de majd meglátjuk... igazából ez lényegtelen most szerintem még.
-
kriszpontaz
veterán
Ezen a traileren az sem segített volna. Értem én hogy be akarták újra mutatni milyen őrült dolog a csatatér de ez már majdnem vicc volt... sőt egy fejetlenség. Főleg ezekkel a karakterekkel. Valamelyik nap elővettem a BF3at, meg a BF4et, na ez az amit szerintem már nem fogok viszont látni újra. Annyira hülye irányba megy el ez az egész....
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz kriszpontaz #370 üzenetére
Jó lett volna ez, főleg ha a klasszikus bf zenét(1942) betették volna a végére jó hangosan, és epikusra vették volna a stílust...
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
guftabi96
addikt
válasz kriszpontaz #370 üzenetére
Hát ez a trailer eddig arra volt jó, hogy az én kedvem is elvegye.
A polkorrektség mindenek felett...#KeepFightingMichael
-
3L1T3
addikt
-
kriszpontaz
veterán
válasz guftabi96 #304 üzenetére
Tényleg gyenge volt. A trailer végén nem volt üdvrivalgás mint a BF4 bemutatón...ez semmilyen... a BF1et nem vettem meg mert nem tetszett. Azt hittem ez jobb lesz, de úgy néz ki ez is kimarad.... egyelőre. Félek hogy ha nem hozza be a pénzt mint a Battlefront 2, ez is új tartalom nélkül marad. Azt is lassan el sem indítom...
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
veterán
válasz FollowTheORI #361 üzenetére
De ez már évek óta így van. Ha Prémiumba teszed a legOP-b fegyvert akkor azt is hívhatod pay to winnek, mert, ha nincs meg a prémium akkor kb ennyi volt a játék.
-
Topikgazda
-
D4M13N
aktív tag
Én ezt az építkezés dolgok amolyan bf2:project reality mod szerűen képzelem el. Foxhole, stb.
-
front3r
őstag
válasz FollowTheORI #355 üzenetére
A Battlefront 2 árnyékában ilyet tuti nem lépnek meg.
Ha lesz fizetős skin, az nem fog senkit sem aggasztani, hiszen hasonló üzleti modellből a jobb minőségű f2p játék fejlesztő cégek élnek meg.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Topikgazda
-
3L1T3
addikt
Ami a trailerben volt az nem a Conquest játékmód része volt. EASY!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
pohár
félisten
válasz Aventador91 #343 üzenetére
toolboxszal lövészárkot ásol, tankot javítasz, házakat/menedéket javítod, húzod fel (ennyit mondtak egyelőre
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gery9112
őstag
Igen, hogy pontosan mit vehetsz majd rendes pénzért azt gyorsan eltusolták, Star Wars Battlefront 2 utáni fiaskó miatt nem csoda. Gondolom az EA Play-en tervezik majd ezt részletesen bemutatni. Valahogy biztos megtalálják a módját ha már itt is puffogtatják a mostanában nagyon menő "live service" kifejezést.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mondták hogy nem lesz pay-to-win, szóval tippre kizárólag skineket lehet majd venni.
Live-Die-Respawn
-
Topikgazda
-
CptAdamica
veterán
Szerintem így lesz jó, egy natúr WW2 elég hamar a BF1 uncsijába fulladna, szóval bizakodok.
Megyen!
-
VincentVG
senior tag
hat ez szerintem is egy becstelen brigantik style trailer lett...
aminek mondjuk annyira nem orulok, de azert elso napos vetel az tuti.LnN: teletabi? haha ez jo.
amugy siman benne van h ez egy kis fortnite feeling..
en rohadtul nem orulok neki, de ez a trend gondolom..[ Szerkesztve ]
-
STC Speed
őstag
És a premium helyett mi lesz? DLC-k? vagy rendes nagy kiegészítő mint anno?
-
Dtomka
veterán
válasz gainwardgs #335 üzenetére
1?
Vagy egy 1180TI -
oriic
HÁZIGAZDA
Beszéltünk Westie-ről néhány napja. Mondtam hogy lesz azonnal videója a reveal után. (Szponzorált YouTuberek meg a kamu "találgatásaik")
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Ezt is a grafika adja majd el a tartalmas és tényleg valósághű multi helyett.
-
.LnB
titán
Egyébként a hangulattal szerintem az a baj, hogy a BF1 is (szerintem) full ww2 hangulatú volt. Aztán azt nem játszhatták el kétszer. Ezért lett ez ilyen teletabis, színes.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
giornalista
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=xegBXGaFrOU
jackfrags video extra infókkal
-
CsonkaImo
addikt
Én a lassabb és taktikusabb játékmenet miatt szerettem a BF-et. Ez a trailer viszont pont az ellenkezője. Még a multiplayer gameplay-re kíváncsi leszek, de szerintem nekem ez is kimarad, ahogy az 1 is.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Azt az építkezést vajon komolyan gondolják?
Live-Die-Respawn
-
Topikgazda
-
STC Speed
őstag
válasz giornalista #329 üzenetére
Eléggé cod ww2 esett le nekem, túl pörgős,de jah ez single még
0.75 sebességgel tényleg jobb xD
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
IntelKiller7
veterán
-
wjbhbdux
veterán
Szóval BR nincs csak Fortnite építgetést belerakják az alap multiba? meg skineket minden mennyiségben
Nem túl meggyőző, kicsit hasonlít az új CoD bejelentéshez amiben olyan dolgokat csináltak amit senki se kért, csak hogy változtassanak. Meglátjuk hogy sül el.Addig is, igazi WW2 BF erre: Forgotten Hope 2.53
(a jó öreg BF2 modot még mindig fejlesztik)/s
-
zzola
titán
válasz giornalista #325 üzenetére
A video végén a sarokban ott a pre-order link..
-
giornalista
senior tag
srácok... viccen kívül: fent van YT-on a trailer, nézzétek meg 0.75-ös sebességgel. rögtön jobb. szerintem iszonyatosan felgyorsították a felvételeket, ez a baj.
-
.LnB
titán
Kicsit codos volt a trailer.
Jól értettem, hogy lesz benne fortnite szerű építés?
Jól értettem, hogy folyamatosam fog megnyílni az egész háború a Németek benyomulásától kezdve amolyan event szerűen?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Aventador91
őstag
sokadik nézésre esett le hogy amikor a tank elmegy, akkor a klasszikus bf zene megy, és az ágyú a zene ütemre lő
-
zzola
titán
-
giornalista
senior tag
válasz FollowTheORI #321 üzenetére
az nagyon ügyes lehet, mert még nem előrendelhető
-
giornalista
senior tag
eléggé furcsállom ezt az egész eventet. bejelentettek pár fontos dolgot, game mode-ot, hablatyoltak a fegyverekről meg minden.
ami ugye fontos, hogy free DLC model lesz, ezt nagyon hangsúlyozták, de nem igazán vágom, hogy ez a beszélő fejek stílus mennyire életképes még 2018-ban.
a trailer semmi extra, látványos, de ennyi. multiplayer majd 2 hét múlva, szokás szerint az EA playen. picit mintha hirtelen muszáj lett volna kiadni valamit, mert a COD is bejelentette magát, de ötlet, meg tartalom azért nem volt, és az EA play alól sem akarták kihúzni a tartalmat.
nem tűnik rossznak, a gunplay és a map design irány majd eldönti, hogy tetszeni fog-e.
-
tepenzed
őstag
Hát ekkora szar trailert még nem láttam. Reskinned bf1, minimális újdonsággal. Nem is tudom mit vártam...
-
pohár
félisten
válasz IntelKiller7 #307 üzenetére
ú, jó kis 4K@60... amúgy azt csak második nézésre vettem észre, mikor a csapattársad visszadobja a német gránátot, a karaktered azt lövi szét a levegőben, és azzal kapja szét a repcsit
jó volt ez a trailer, nem hagyományos, full CGI cucc, amik eddig is voltak, hanem gameplayjel vegyítve, egy squad szemszögéből
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Topikgazda
No ki nyomott már rá a pre-order gombra?
-
mettek
addikt
Nem vágom hogy ez most multi vagy single volt. Amikor felveszi a fegyvert akkor megjelennek a foglalható zászlók de ennek semmi multi szaga nem volt. A protézises csaj valoban fura. Remélem azért vmennyire autentikus lesz a dolog.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Aventador91
őstag
azért valószínűleg a multiban sima katonák leszünk. mint bf1ben
-
sixpak
nagyúr
Ez elég langyi volt, mint valami superhero movie....
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Gery9112
őstag
Milyen jó is volt, hogy a trailer előtt 25 percig a realizmusról beszélt a műsorvezető meg, hogy mennyire korhű erre idetosznak egy Becstelen Brigantik Fortine GOD mode on Michael Bay mindenfelrobban trailert.
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
oriic
HÁZIGAZDA
Október 19.
Live-Die-Respawn
-
Def26
félisten
kicsit olyan volt mint a feláldozhatók valamelyik része. Nem tetszik, de majd megszokom.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
IntelKiller7
veterán
Október 19
[ Szerkesztve ]
-
CptAdamica
veterán
Kicsit PUBG-osra fogták a fiúk, de szerintem így is üt!
Megyen!
-
IntelKiller7
veterán
Itt a videó [link]
-
giornalista
senior tag
fú, hát ez a trailer elég szar volt. vagy én öregszem, de ez borzasztóan túl tempós volt.
-
Dtomka
veterán
Nekem tetszik eddig
Grafika durván jól néz ki!
Gépigénye meglesz...[ Szerkesztve ]
-
guftabi96
addikt
Hát ez a trailer borzasztó volt.
Még helyettük is szégyelltem magam[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
gali777
őstag
Hát eddig nem estem hanyatt tőle...
-
Silεncε
őstag
válasz Aventador91 #298 üzenetére
Ez nagyon. Kb el is vette a kedvem az egész játéktól (mondja már meg valaki, mi az a robotkezű csaj?)
-
STC Speed
őstag
Picit olyan komolytalannak tűnik nekem nem aza korhű 2. vh
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Ramaxel 4GB DDR3L 1600MHz CL11 notebook memória
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresek Sigma 28-45mm f/1.8 DG DN Art (Sony E)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gigabyte GTX 1660 GTX1660 GAMING OC 6G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest