- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
-
Mobilarena
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz Gyula84 #25696 üzenetére
Nekem meg random fps lagok vannak dx12 alatt, pedig régebben jó volt. Most én is dx11ben játszom FFR on, medium-ultra vegyes beállításokkal.
Az én konfigomon (ryzen 2600, 16gb ram, 1660 6 gb) azt vettem észre hogy a legutolsó beállítástól van a legtöbb fps drop. FX amount vagy valami ilyesmi. Az medium meg a post process és a lightning a többi mind ultra és 70-100 fps-em van. -
Gyula84
veterán
válasz FollowTheORI #25697 üzenetére
kedv is kéne hozzá lefotózom megnézheted, hogy mi van a gépbe
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Topikgazda
válasz Gyula84 #25696 üzenetére
Biztos meg lehetne valahogy azt is csinálni. Valami egyéni probléma lehet, de kétlem, hogy ne lehetne megoldani. Persze ahhoz ott kéne ülni aztán próbálgani, meg megnézni mi hogy van abba a gépbe/windowsba.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Gyula84
veterán
válasz FollowTheORI #25695 üzenetére
nekem meg kifagy dx12 alatt
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Topikgazda
válasz qukesz #25694 üzenetére
Igen jobb a DX12, én megjelenés óta csak abban tolom. 980-al meg most 2060-al is az a jobb.
Páran innen tudják (akikkel együtt játszunk), hogy nemrég voltam a régi gépemnél vidéken 2 hétig, és kipróbáltam megint először a DX11-et, de rosszabb volt, mint a DX12.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
qukesz
senior tag
válasz FollowTheORI #25693 üzenetére
Tudod nekem is úgy akad ahogy te is mondtad az első betöltéskor.
Amíg számol vagy mi csinál
Dx12-be megy most. De én azt vettem észre hogy ugyanazon a grafikai beállításokkal DX12-BE több az FPS.
Mondjuk ettől nem vagyok jobb játékos ez tényMindig válaszolj ha kell ha nem !!!!
-
Topikgazda
válasz qukesz #25691 üzenetére
Mivel neked is ugyanaz a régi i7 van, én azt javaslom neked is amit előbb írtam.
Amúgy meg ki kell próbálni mindent és amelyik neked legjobban bejön... csak hagyni kell neki időt kitapasztalni, nem úgy, hogy elindítod a játékot és fél perc múlva bezárod, hogy így nem jó...
Egyik este így, másik este úgy... stb.. körökön át, hosszabb ideig tesztelve.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
lofagi
addikt
Nekem a játék kezdete óta be van kapcsolva a FF és az input lag amit sokan annyira érzékenyen vesznek, szerintem nem lehet észrevenni, ellenben sokkal inkább az FPS hiányát. Szerintem a játék sokkal folyamatosabban fut, ha be van kapcsolva. S még hátrányát nem vettem észre, hogy később lőttem volna, mint ahogy én azt szerettem volna.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Bjørgersson
félisten
válasz FollowTheORI #25685 üzenetére
Még az Intel + nVidia konfigommal nagyon darabosnak éreztem nélküle a játékot, úgyhogy azóta is be van kapcsolva. Kipróbálom majd, hátha az AMD-vel már nélküle is vajsimán fog futni. Lehet a DX12-t is ki kellene próbálnom?
omfgk köszi!
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
addikt
válasz Bjørgersson #25684 üzenetére
David Sirland
"PSA: Future frame rendering OFF will test your system heavily - and esp the cpu to gpu power relation. With no respite from rendering 3 frames at a time, any bottleneck in cpu will show heavily when used. So only use this if input lag is more imp than fps, and your fps >90 or so."Tehát ha sok az FPS-ed akkor mindenképpen érdemes kikapcsolni az FFR-t.
Input lag miatt.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Topikgazda
válasz Bjørgersson #25684 üzenetére
Kikapcsolva csökkenti a latency-t, meg a CPU terhelést.
Az FFR két lényegi dolgot csinál, mepróbálja kitalálni mi lesz a következő képkocka tartalma, azt előre kiszámolni és renderelni a GPU-n, szabad CPU és GPU idő esetén erre van mód.
De amikor a CPU amúgyis kevés, nem érdemes erőltetni, a másik amiért én nem tartom jónak az a "jóslás".
Persze előnye nyilván hogy több fps-t látsz (gép erejétől függően) ami esetleg folyamatosabbnak érződik, de több információt nem kapsz vele (mivel előre kitalált/jósolt dolgot számol, ami lehet nem úgy van már), így szerintem felesleges. Ha csak nem vagy arra rákattanva, hogy nagyobb fps számot látsz, ha leméred, előnye nincs más.
Aki meg "kompetitív", annak inkább hátrányos a jóslás és a latency miatt (még ha nem is olyan nagy).Kikapcsolva ugyanazt lehet elérni DX12 alatt vele, mint az NV control panelben a low latency bekapcsolásával DX11-re.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz FollowTheORI #25682 üzenetére
Az FFR-t a DX12 miatt kell kikapcsolni?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #25676 üzenetére
(#25677) kisselandras
Arra a két járműre írtam hogy testszik, a többi ugyan olyan ......
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
Én játszottam 4770K-val, ami kb ugyanez.
DX12 és low latency beállítást ajánlom. Azzal elfogadható lesz.
Ha a grafikát feljebb akarod tolni, akkor oké, a future frame render legyen OFF, a többi ízlés szerint.Minden pályán először (egyszer) döcögni fog (sokan itt adják fel, hibásan, mert azt hiszik mindig ilyen lesz), amíg a DX12 cache kiszámolódik az adott pályára, de utána ezzel fogod a legjobb eredményt kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Nekem még csak közel sem hasonló gépem van, viszont mivel a procid így is, úgy is szűk keresztmetszet lesz, nyugodtan mehet minden grafikai beállítás csutkára, a VGA simán bírni fogja, sőt, legalább közel pariban lesz a procival.
Még régebben GTX 1070-nel és 6700K-val játszottam szintén 4,6 GHz-en, azokkal ritkán ment 80-90 köré az FPS, javarészt 100 fölött volt, de legalább jól nézett ki.DX11-gyel játszottam mindig, DX12-t szerintem még nem is próbáltam, a future frame renderinget bekapcsolva viszont eddig minden konfigommal érezhetően több FPS-em volt.
-
G33Z@
tag
Sziasztok!
Akinek hasonló konfigja van, mint nekem milyen beállításokkal tolja a játékot? Tudom, hogy a I7-4790k (4,6GHz) 4/8 ma gyengébb láncszem a BF-hez, de szépen hajtja a kártyát. Mesh, Ambient Occlusion, de főleg DX11 vagy DX12?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz FollowTheORI #25672 üzenetére
Na jól van, egy kicsit megnyugodtam, hogy másnak is rossz.
-
kisselandras
senior tag
Nekem bejönnek az új frissítések egész jók lettek mindent meg kaptam fegyók stb mondjuk az új pálya lehetett volna kicsit nagyobb de elmegy
bul07 eddig minden bajod volt vele most jó lett ?
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
bul07
nagyúr
Na de most figyeljetek
Eddig nagyon bejön a Puma meg a M8 Greyhound(ezután M8)
Az hogy elég erős a fegyvere és ráadásul alig van esése a lövedéknek, fürge is és a füstje is jól takar
Tankokat nagyon messziről lehet vele abajgatni, de figyelni kell mert Tigris tank találata nagyot üt rajta 3teli találat és végeLentebbi körbe 2db tigrist meg egy pontért behívható behemót tankot lőttem ki M8-al
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Dtomka
veterán
Most töltöm a frissítést. Mi a véleményetek? Az újdonságokon (assignment eltűnésen) kívül mit rontottak el?
-
Topikgazda
válasz Bjørgersson #25666 üzenetére
Most beléptem újra és tényleg eltűntek a credit szerző assignmentek.
Remélem azért nem vették el őket végleg, jól jött azért az a kevés kredit is.
A fegyver megmaradtak, de abból már nincs sok nekem, már majdnem minden arany.
No meg énis megkaptam most az új cuccokat. Lesz pár érdekes fegyver.
Na meg majd mindet szépen aranyozni...[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz FollowTheORI #25667 üzenetére
DICE: Tartalomra vágytok?
Játékosok: Igen!
DICE: nulláztuk az eddigi acsikat, ezzel el lesztek egy darabig. -
bul07
nagyúr
válasz Lifer092 #25660 üzenetére
Sz@r a gépem hozzá elkövettem azt a hibát hogy intel processzort vettem
................................
Most hogy toltam vele, Puma gumikerekűvel
Olyat tapasztaltam hogy a semmiből vagy felrobbanok, vagy olyan sebzést kapok hogy nem igaz
És nincs találat jelzés semmi csak hopp már 100%-ról 30% alá vagyok sebezve
Nincs a közelemben a pontért behívható nagy harckocsi mert azt tudom hogy van olyan erős hogy egy lövés és végeHa játszotok erre figyeljetek már hogy csak nálam van e így
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Bjørgersson #25666 üzenetére
Nekem nem tüntek el, de újra megjelent VérPista assignmentje, ami már megvan csinálva egyszer.
Szóval jah, lehet hogy bugos kicsit az assignment rendszer (is).
-
Bjørgersson
félisten
Lent az update, meg is kaptam az ajándékokat, viszont az assignmentjeim 90%-a eltűnt. Más is így járt?
-
Topikgazda
-
-
Topikgazda
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #25655 üzenetére
Mazochista vagyok
Játszhatnék a régebbi részekkel de már azok is sokszor unalmasak, meg talán várom a csodát ami sose jön el BF5 már biztos nem
Ne meg most kíváncsi voltam az új pályára, de hát
Még megnézem más módban is, de már látom hogy nem fog másról szólni csak pontról pontra szaladgálnak a csapatok és foglalják a pontokat, és a lemaradókat akik védeni próbálnák öldösik, ez aztán játék
Na meg az új gépeket tankokat csak meglesem, bár nehéz kifogni a Panzerstorm pályát mert a többin napestig várhatok hogy tankba tudjak ülni
[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Tegnap volta metro és devastation CQ. Nagyon jó csapat jött össze, kifejezetten egyenlőek voltunk.
Viszont a 2. menet alatt olyan szinten elkezdett szaggatni a játék, h az valami hihetetlen, ilyet még nem csinált. Másnál is van ilyen? Kb játszhatatlan volt, lövések maradtak ki a fagyás miatt, bezzeg a meghalás nem maradt el.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
bul07
nagyúr
Az új pálya meg a kibővített pálya Breakthrough módba egy agyatlan lövöldözés
És egyiken sincs tank ebben a módban, tehát lett megint két gyalogos pályaHeti küldetés sincs még, aki ezért lépne be ne tegye nem éri meg elindítani
(#25651) protegum
Dehogy felel meg semminek, 30-40-el még terepen is tudtak menni a tankok még a Tigiris is
[ Szerkesztve ]
-
protegum
aktív tag
Nem a gyalogosak gyorsak, hanem a tankok lassúak. Ami persze megfelel a "korhűségnek".
Abban viszont igazad van, hogy nehéz tankhoz vagy repülőhőz jutni. Ezzel a járműbe születéses spawn-nal tankhoz, repülőhőz jutással belecsaptak a híg fosba.
Szerintem főleg ezért tűnik úgy, hogy a gyalogos mapok többségben vannak. Bc2-Bf3-4-be fel se tűntek gyalogos-járműves mapok közti különbségek. Bf2-ben meg voltak bérelhető szerverek szabályokkal és meglehetett oldani akár gyalogos mapokat is. -
wolf13
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #25646 üzenetére
Csak az ne felejtsük el hogy nincsenek egy rotációban kivéve a Iwo Jima meg a Pacific Storm
Meg mi az elég 1-2tank az szerintem pont nem elég 32embernek, ha már van 3db akkor lehet azt mondani hogy van jármű
Aki járművek miatt sír az cod-ot keresi a BF-be
Na meg ugye az a különbség hogy míg aki gyalogosként szeret menni megteheti bármelyik pályán, na de aki járműveket szereti nem teheti meg hogy járművel megy mert nincs vagy nagyon kevés és nem jut
Amúgy nekem a gyomrom még mindig nem veszi be hogy a gyalogosok majd olyan gyorsan futnak mint ahogy a tankok teljes sebességgel mennek, biztos mind olimpiai bajnok gyors futó
Na de jön lefelé a cucc délután csak ránézek mit alkottak
-
Astroboy
őstag
Ha nem lennének gyalogosok, kiket bombáznál?
Kevés a jármű - de ha egyes pályákon több lenne a repcsi és tank, akkor pl. az AA tankból 2 és spitfire-ből 5 megint csak ellehetetlenítené a bombázók és gyalogosok életét...
Vannak olyan szerverek, ahol CSAK infantry mapok mennek, és már olyanok is ahol CSAK a nagy járművesek, tessék nézni a server info-t.lofagi: én sem olvastam végig, kiszárad a szemem.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Az a baj srácok, hogy míg ti a gyalogos pálya miatt sírtok, vannak itt akik a járművek miatt. Mindenkinek más miatt jó a játék és próbálnak a lehető legtöbb rétegnek kedvezni, s nyilván, ez azt eredményezi,hogy hol az egyiknek kedveznek, hol a másiknak.
Jelenleg a játékban van 17+2 pálya, ha a FS-ot nem számoljuk, ha azt is akkor 20 pálya van!
Amúgy őszintén már ugyan mégis minek kellene még pálya? Herótom van ettől,hogy legyen még több pálya. Annyi van már, mint a szemét, s fogadjunk,hogy minden pályán lehetne olyat mutatni, amit még nem csináltál rajta.
Ebből járműves, ala régi BF módra:
Al Sundan, Hamada, Iwo Jima, Panzerstorm, Twisted Steel, Pacific Storm, Wake Island
ezekre azt mondom,hogy nagy, van rajta elég jármű, földi, légi, lehet csapatni.Még mindig járműves, de már az új BFre hasonlítva:
Aerodrome, Arras, Mercury, Narvik, Rotterdam, Solomon IslandGyalogos orientált, de még némi járművel:
Devastation, Fjell 652Csak gyalogos:
Operation Underground, Marita (is igaz,hogy a Lofoten Islands és a Provence - eddig legalábbis - gyalogos volt csak, de ezek csak az SCQ-ban voltak elérhetők)Én akár hogy is nézem, még mindig nem a gyalogosoknak a pályái vannak többségben, de lehet nem jó a matekom.
S most még kapnak a gyalogosok 1 pályát. Ó jaj. Szegény járművesek. Ezt írom úgy,hogy én is jármű párti vagyok és inkább preferálom ahol vannak járművek, mert nekem a BF az egy komplex harc. Mondjuk nekem sokkal jobban tetszik ez az új elgondolás (kicsit kisebb pályák és ezért kevesebb jármű), ahol nem 15 percig tart átgyalogolni az egyik pontról a másikra.
Nekem pl nagyon tetszik ez,hogy már meglévő pályára tesznek be új frakciót. S egyébként azt is megjegyezném itt,hogy ez lehet épp akár egy teszt is, hogy a közösség ezt hogy fogadja, mert gondolom,hogy kevesebb munkával több pályát is ki tudnának így adni. Persze visszájára is fordulhat, mert így még lustábbak lesznek.Mind1, befejezem, már így se olvassa el mindenki! A lényeg, hogy ne kárrogjatok! Legalább addig ne, amíg ki nem próbáltátok!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Dtomka
veterán
Szerintem is elférne több jármű még 1 pár pályán. De korábban mindenki szerint elég az a mennyiség ami van...
Szerintem az egy pálya van ami a korábbi BF-re emlékeztett, a Panzerstorm. A többi nyomába sem ér. 1-2 tank 64 cq mapon? Szánalmas. Itt van több, és már ez is baj néhány ember szerint... 32 vs 32 játékos van a pályán ... és sok-sok perc azzal telik el számomra, hogy csak várok, várok, hogy legyen jármű. Közben a ticketek száma a felére csökken...
Én 95% -ban 64 -es szervereken játszom. Akkor nem, ha valami feladat miatt kell és 1xübb tdm, vagy egyéb mód. Sajnos ez a játék már nem fog mindenkinek megfelelni. De reméljük a köv rész már tényleg BF lesz. -
bul07
nagyúr
válasz Dtomka #25643 üzenetére
Nincs még elég gyalogos pálya
Egy Battlefield-nek nem arról kellene szólni hogy 64-en futkosnak a pályán mint a bolondok járművek nélkül , erre ott a COD széria
-
Dtomka
veterán
Ha nem gyalogos map jönne akkor az lenne a probléma...
Nekem mai napig a kedvenc mapom a Roterdam. Szerintem ezen játszottam a legtöbbet. A korábbi részekben lévő metro map szerintem jobb volt, de ezt is kedvelem ezért a 2. helyen van...
Ha lenne strike at karkand (ami lehetetlen) az lenne az első helyen természetesen.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #25638 üzenetére
Oké hogy többet mint vártunk, de így kell csinálni nem kell semmit ígérni és akkor ha csurog valami lehet seggen ülve ugrálni
Ez már hatolnak a csók
Azt a másfél pályát hogy rakják bele milyen pálya rotációba, mert ha csak az a kettő lesz egy rotációban akkor a többi változtatás senkit nem fog érinteni mert nem fog jönni azok a pályák
Mert az új pályák ellenében senki nem fog a régin játszani hogy kipróbáljon egy új tankot mondjukDe majd meglátjuk holnap
-
lofagi
addikt
Igazából szerintem senki nem gondolta, hogy itt megfordítják majd az egész játékot. Szerintem még így is jóval többet kaptunk, mint amire számított sok ember. Aki ettől többet várt, az valami álomvilágban élt.
Ja és kapunk fityegőket is! :] Csak nincs benne a patch notesban.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz lofagi #25630 üzenetére
Hogy eltaláltam hogy az új pálya gyalogos pálya lesz, mi más is lenne, gyerünk codozni battlefield köntösben
Amúgy lesz egy új pálya meg lesz egy fél új pálya, de kivesznek egyek (Al Sundan)
Akkor ha kiszámoljuk fél pályával leszünk többeKapunk járműveket az agyon játszott pályákra mert ahogy mondod az új pálya csak gyalogos pálya lesz
Akkor mégis minek ezek, talán pár percig jó buli az új járművel menni régi unalmas pályákon de ennyi
Hallottnak a csók kategória[ Szerkesztve ]
-
Dr V
őstag
Nohiszen, új fegyverek, járművek, USA vs Németország (panzerstorm only), nem is orssz, kár, h későn.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
addikt
És ott a Chauchat is végre...
Amúgy tényleg egész szép kis patch.
Aki még játszik annak mindenképpen jó hír.Nekem arra nem elég ,hogy megérje újra feltenni a játékot.
Kíváncsi lennék ,hogy most hányan is játszanak a BF5-el. Gondolom brutálisan bezuhant a játékosszám. És eleve ez a rész lejjebbről indult mint a BF1 vagy a BF4.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
válasz Tav-Csoves #25622 üzenetére
Ha ez az utolsó esélye, akkor én is azt mondom, hogy felejtős Ez nem fogja megváltani a világot. Viszont 1-2 hónap extrát biztos ad hozzá.
-
EczkE
veterán
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
válasz kisselandras #25618 üzenetére
Nem biztos,hogy így is van. Lehet van valami oka. Lehet ez is olyan, mint amikor 2 chargeolt játékos fut egymás felé. Az nyer aki később kezdi. Lehet itt is van valami logika.
-
kisselandras
senior tag
-
lofagi
addikt
válasz kisselandras #25616 üzenetére
Ez szerintem teljesen random. Én is jártam már így, voltam mind2 oldalon.
-
kisselandras
senior tag
Aki szokott repülőzni az magyarázza már el nekem hogy a csóka szó szoros értelmében belém száguldott s én szét estem mint a kicsi legó de ő vígan szárnyalt tovább mint a fecske a repcsijével
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
Nagyon jópofa!
-
kisza25
félisten
Tegnap mondom megyek egy kört, 3 szerveren próbálkoztam, 1000-2500között ugrált a pingem. Megnéztem ts-en 30-35 volt.
Átmentem COD-ra és hiba nélkül mentAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Lendova
őstag
A frusztráció jelentős többsége abból fakad, hogy sokan nem tudják, hogy mi a célszerű egy jármű ellen,egyedül próbálkoznak vagy épp nem tesznek ellene semmit.
Az AA túl lett tolva, azon kívül nincs semmi komoly probléma.
All fiat goes to zero.
-
Gainka
őstag
Nekem sincs most bajom a kiegyenlitettséggel. Inkább a trollokkal van bajom, elért egy bizonyos ügyeségi szintet igy azt gondolja megtehet bármint, aztán meg sir hogy szidja mindenki mint a bokrot. Twisted Steel kezdö tankok kivégzése stukával, persze mondhatnánk hogy csapat meg ilyenek de ha nem tesznek ellene sokat gyengit a csapaton hogy nincs tank és rettentö idegesitö, arrol nem is beszélve, hogy C-röl vissza kell menni "tankolni" mert nincs lerakat sehol. Ilyenkor ujboltervezés de nahh szerintem akkor is gyerekes. Ezek a spawnkillek bombázások eszméletlen idegesitöek, repülöket miért nem lehet 1 percel késöbb inditani kezdéskor... Mikor nincs AA, mikor senki nem vált AA-ra, én sem szeretem az AA-t akkor ez jol tud esni. Arrason németbe gondoltam lehuzok c-felé tehát jobbra, jött a bombázo elsö találat amit nem is értettem mert a bombázo még felém jött, betalált gondoltam oké kis szerelés és gyerünk tovább, utána jött még két találat, az egyik mikor elhaladt a bombázo a 3. mikor már elfelé ment a bombázo. Nem vagyok egy repülö mester erre mi lehet a magyarázat? Utána rászáltam a gyerekre gondoltam legalább egyszer leszedem vadásszal hogy érezze a törödést, lefoglaltam egy darabig de nem sikerült kiszedni mert persze valaki segitett neki, engem sem birtak kiszedni, aztán egyszer csak head shot kiestem a sértetlen repülömböl! Azigen mondom, lehet aimozni repülövel vagy mit gondoltok mi lehetett ez? A nagyon durva csalos szervereket leszámitva jokat lehet gémelni mostanság.
-
lofagi
addikt
válasz CptAdamica #25604 üzenetére
Ennyi.
-
Griff55
senior tag
válasz -FreaK- #25552 üzenetére
Egyetértek idejét nem tudom hogy mikor kúrt fel ennyire játék, mint ennek a multija.... BF4 vagy BF1 esetén sose volt ilyen. Itt viszont nem egyszer elgondolkodom, hogy letörlöl a p.csába... csak az fogott vissza hogy megvárom még a june update-et.
De garantálom, hogy ha a BF6 jól sikerül, akkot az 5-öt úgy el fogja mindenki felejteni, mint ha nem is létezett volna...PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
lofagi
addikt
Amúgy tényleg szomorú,hogy mi lett ebből a BFV-ből. Most jött egy Twitter üzenet,hogy a BF1-ben új kreált játékmódot próbálnak ki.
It's a kind of Pistols only mode.
Amúgy ha amit ígérnek,hogy a custom gamesbe lenne olyan beállítás, amik fel voltak sorolva, akkor azért el lehetne itt még játszogatni elég sokáig. Csak ehhez, azokat meg kéne csinálni.
-
lofagi
addikt
Szerintem egyébként jelenleg a balance-al nincs olyan hatalmas probléma. Szerintem.
Az AA-val nekem egy bajom van, hogy kapott egy buffot, ami minden pályán ugyanolyan. A buffal nincs bajom, mert kellett neki, mert szinte nevetve lehetett akár szemből rárepülni miközben lőtt és még úgy is kijöhettél nyertesként. Ezzel kellett csinálni valamit.
Ellenben mivel univerzálisan kapott buffot, így van, hogy néhány pályán abszolút lehetetlenné tették a repülés. Értem itt az Arrast. Abszolút nevetséges az, hogy még ki sem jövök az animációból, már kapom a lövést a kezdőjükről! Nem a pálya közepéről, nem a kezdőről. Mivel az egész pálya elég sík, szinte alig lehet elmenekülni, ha egyszer rád talált az AA.
S mintha csak arról lett volna szó,hogy a fighterek ellen lesznek erősítve, de nekem olyan érzésem van,hogy az összes ellen lettek. Bombázót és attack repülőket is simán ki lehet szedni.
A tankok között szerintem jó a balance. A repülő - tank összecsapásnál, már más a helyzet. Mióta lettek buffolva a repcsik a földi egységek ellen, elég sokszor halok instant. Vagy nagyon rövid időn belül.Amúgy igazából összességében nem gondolom,hogy akkor baj lenne. Kő-papír-olló esete van szerintem, ahol az egyik legyőzi a másikat, de nem jó a 3. ellen. Azért ez mégis egy multis, csapatjátékra épülő játék lenne, ahol nem szabad,hogy 1 ember döntsön el mindent, legyen az gyalogos, tankos vagy épp repülős.
Egyébként amit én látok,hogy még mindig a legnagyobb baj ott van,hogy az emberek csak a saját érdekeit nézik a játékban. Értem ezalatt, hogy ha van egy tankos aki már szétlő mindenkit, akkor sem váltanak át assaultra, hanem továbbra is csipáznak. Úgy nem is lesz eredmény. De szintén a repülősök ellen meg lehet hozni az AA-t, mobil AA-t, fliegert és még be is lehet szállni a fighterbe (már ahol persze). Csak ezt már nagyon kevesen teszik meg, mert az nem az ő játékstílusuk. Ezzel csak az a baj,hogy 25 sniper nem fogja megnyerni a csatát. :\Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest