- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
Sósperec #33131 üzenetére
akkor találja el ha ki is jelzi
- egy ilyen kis szálkereszt jelzi a találatot... mondjuk HC-n perpill nem tudom h van -e, de a játék híres a laggról is! és a hibákról, egy időben kegyetlen volt a hitbox... ezt nem kell részletezni, mert egy fos! ugye úgy tudsz kevesebb tölténnyel frag-elni ha magnum ammot használsz, nálam ez már alap, mást nem is használok abban az oszlopban - megnő az esélyed arra hogy te szeded le őt
utóbbi peccsel szűnt meg talán legjobban, de azért még mindig van! és sztem kiirtani nem fogják! ilyennek kell elfogadni ezt a játékot.. sajna ez engine hiba+annak a hátránya hogy a szerverek a fenében vannak szvsz - tegnap akasztott ki 2 ilyen késeléses dolog amit az utolsó vidiben mutat is... egyik pont egy olyan lámánál aki osztotta az észt de az áldást kevésbé... fentről ugrottam rá, bökök, erre semmi, elkezdek lőni, de cseszhettem és ő lőtt le :/ az ilyen hibáitól megy bennem fel a pumpa, a játék piszkos jó, de az ilyenek az élvezet rovására mennek
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tidal
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest