- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
bullseye #16114 üzenetére
Csinálni csinálnék...ha hozzájutnék profi cuccokhoz nagyobb számban,mert nekem végülis adott,hogy megvan minden valamennyire is populáris multi gém is...csakhát ez nem jön össze,mert nem jutok hozzá
Nomeg a másik,hogy ha pl.szét is szedhetné az ember,akkor ugye én mint műszaki-pc-s szaki,még technikai oldalról is tudnék többet mesélni az egerek dolgairól.
Viszont 2 dolog mindig szubjektiv marad,hogy az egér formája milyen,éshogy hogyan játszik az illető...
Ezértis morgok,hogy egy tesztprogram kapcsán húzzák le akár az egereket...pl.a Giga egereiről nem 1 helyen,más tesztekben,userektől,stb.olvaom,hogy igenis jó cuccok,itt meg le van fikázva.
De jó példa erre az A4Techek is,amik a nagy pozitiv user-tapasztalat ellenére méltatlanul mellőzött cuccok pl.sok tesztben,stb.Gondolom nem nyomnak elég pénzt a tesztelők markába vagy mittudomén,annó a cod4-es korszakban helyből vagy 7-8an nyomtuk ilyennel,és nem véletlenül,és ez még csak a ph-s brigád volt...
Érdekes,hogy pl.a Razerek gyári nyavajáit marha kevés helyen merik megemliteni,remek példa az én esetem,vagy ott van helyből a JCSR-es The White Wizard,aki dettó ilyesmivel küzd az övével,pár napja irtam is tippeket/youtube linkek.
És ez egy highend egér...ráadásul nem tanulnak a dolgokból,más egerekben is van ez a rohadt szenzor,pl.szegény A4Tech is ezt választotta az új fullos szériájához
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest