- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Na megint ment a cg őrület. Most komolyan ezért volt a felhajtás, hogy "tiltsuk be"?
-
F_Zolee
nagyúr
Nem tudom, hogy él-e már az admin plugin de Nelson Bay-en Alex_f nevezetű egyén cg-vel lövöldözött folyamatosan. Hiába lett beírva a chatre senki se látta...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
lala42 #17761 üzenetére
Teamkill valóban hasznos lenne. De sok esetben már lőttem úgy, hogy beszaladt elém a csapattárs és ilyen esetben feleslegesen is gyűlne a tk. De van amikor nem baj, hogy nincs. Tegnap előtt volt olyan, hogy szintén beállt elém egy arc de szerencsére pont jól becéloztam az ellen fejét és átvitte mindkettőt.
-
F_Zolee
nagyúr
mackosajt: bocs a hentelésért de nem volt szándékos. Mióta elkerült a felirat jobb felülre már nem is látom kit csapok le. Ezek szerint mindig rossz helyen lehettél.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
gabipaci #17240 üzenetére
Nem tartom etikusnak a csalást. Azt viszont nem tudom hol láttad tőlem, hogy a PB-t ki kéne kapcsolni. Csak mert megkérdeztem az indokot... Mivel először csak a logot tette be így nekem nem volt egyértelmű.
v!ct0y: nálam nincs ilyen keret a tankos nézetnél.
Pedig minden high-en van, egyedül csak az árnyék low. És kicsit sötétebb is a kép ha az Abrams-al megyek. Ennyit számítana a fullhd felbontás? Nekem csak 1280x1024 a max.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
namenyicsavo #17237 üzenetére
És ebben mi ér véglegesnek?
Szerk.: attól, hogy a friends listen van valakinél mivel tud többet tenni?
-
F_Zolee
nagyúr
Aki a nagy szabályozás ellen van azzal csak az lehet a gond, hogy nem tud normálisan játszani. Mert ha valaki úgy játszik ahogy kell akkor olyan mintha szabály se lenne. De ha több egyértelmű felszólítás után se tud "viselkedni" akkor nem feltétlen a szabállyal van gond. Az ilyen ember mindig csak a kiskapukat keresi. Én konkrétan egy szabályt se tudok ami a PH-s szerverre vonatkozik de mégse tettek még ki, mert hülyeségeket csinálok. Tehát igazából nem is kéne szabály csak az élet kikényszeríti.
Volt, hogy vétettem már szabály ellen de csak 1x-1x. Egyik esetben gl-t használtam(holott már a banner alatt ki volt írva, hogy tiltva így nem is erőltettem). Másik esetben meg kilőttem az UAV-s csókát Islán, utána mindjárt irkáltak, hogy basecamp vagy tököm tudja és abbahagytam a "nagy" vadászatot. Cg-vel is ölök embert ha már elég sok szeretetet kapok ilyennel de azt se viszem túlzásba, mert nem arra van. -
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
Kipróbáltam Atacamát rush-ba. De csak védő szerepben. Annyira nem volt rossz, az viszont zavart, hogy a támadóknak van Mi24 és állandóan lőttek de a légvédelmi ágyú is egy rakat sz@r, olyan lassan lehet mozgatni... Az első pontokat szinte esélytelen volt megtartani. Utolsónál fordult a kocka, mert jöttek a tankok.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
LifeSpirit #17142 üzenetére
Tudnának csak ahhoz megint le kéne ülni dolgozni kicsit. Annyi multis játék van...lehetne valami keverék pályát is gyártani.
És mindjárt nem azon kéne agyalniuk, hogy most 100%-ig új pálya legyen, hova tegyenek bokrot stb... Kezük közül kijött már néhány multi fps, az lenne a jó ha valami régebbi játékból áttennének kicsit felturbózott mapot, persze nem teljes koppintást.
-
F_Zolee
nagyúr
Az az érzésem, hogy ez így lett kitervelve. Úgymond folyamatosan adagolják a "pályákat" de közben meg nem is dolgoznak semmit. Szerintem már a megjelenés napján megvoltak ezek az elképzelések. Az egy dolog, hogy nem sok értelme volt játékos szemszögből mivel ennyi játékidő után már szinte mindenki ismeri az összes pályát. Némelyiket már unom ha meglátom a betöltőképernyőn.
-
F_Zolee
nagyúr
700 ticketes map nem sok kicsit?
-
F_Zolee
nagyúr
Az semmi. Azelőtt csak egy videóba láttam ezt az esetet, ami a következő. Támadóba voltunk Arica Harbouron. Már kipukkant a két mcom...fél csapat már lövöldöz az újabb ponttól, másik fele köztük én is gyalogosan érjük be a jelenlegi bázist miután felrobbantak az mcomok ugye. Erre NÉGY csipa is még a volt kezdőbázis felé sasol, hogy jönnek-e még. Kettőt leszedtem a volt első mcom környékén. A másik kettő meg a dombtetőn pislogott. Kicsit le voltak maradva...
-
F_Zolee
nagyúr
Na most hosszú idő után a kör végén kidobott az asztalra...
-
F_Zolee
nagyúr
El is felejtettem mondani. Ma láttam olyat, hogy vezettem a csapatszállítót Islán aztán csak úgy külső nézetre tettem a képet. Közben lövöldöztek rakétavetőkkel és az egyik olyan jól irányított volt, mint a huzat. Oldalról lőtt és láttam amint felettem elhúzna két méterrel kb DE mikor már felettem volt maga a rakéta derékszögben lecsapódott.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Target78hu #16845 üzenetére
Tudom, hogy velem voltál akkor. Volt is aratás rendesen de mégis kikaptunk. Sok volt a kempelő kötsög. Na meg a csapat se akart igazán támadni...az már nagy szó, hogy én eredtem élesíteni, mert mindenki más ült a babérjain.
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
medvezsolt #16539 üzenetére
-
F_Zolee
nagyúr
Új patch nesze neked... Olyan lagok vannak már menet közben, hogy az valami fantasztikus.
-
F_Zolee
nagyúr
Volt már régebben is ilyen. De magától megoldódott. Nem is próbálkoztam többször ma...
Amúgy most, hogy fent voltam egy külföldi szerveren kb 5 percenként pbban-t olvasgattam.
Egy óra alatt elég sokat láttam. Úgy tűnik kezd beérni...
Patch: auggal nyomultam meg egy gyík engi fegyverrel. Könnyebben halnak már az emberek...
-
F_Zolee
nagyúr
Én felmentem az egyesre de kidobott fél perc után, hogy megszakadt...azóta máshol vígan játszottam.
-
F_Zolee
nagyúr
Na még nem volt alkalmam kipróbálni az "új" játékot. De azért már lefrissítettem, hogy minden készen álljon.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Bosszuallo7 #16219 üzenetére
Már ha bírják majd a szerverek.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
medvezsolt #16215 üzenetére
Linket elrontottad. De ki lehet javítani.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
medvezsolt #16142 üzenetére
De még hányan várják és mióta...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
medvezsolt #16138 üzenetére
Szerintem majd akkor ha meglátod a kérdést, hogy frissíteni akarod-e. Nincs értelme időpontokat mondani, mert már leszerepeltek e tekintetben.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
belaazallat #15977 üzenetére
Gondolom. Senki se születik prónak. Én is csak egy Abakan núb vagyok egyesek szerint. De már csak ha felhúznak akkor használom...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
belaazallat #15974 üzenetére
Csak egyszer. Megnéztem és csak egy ezüst van tőled.
(#15975) gabipaci: én most jöttem le egy másik magyar szerverről. És ott volt az embered. De nem láttam tőle semmi szöveget.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
belaazallat #15969 üzenetére
De ha jól emlékszem akkor te is felkerültél a késem végére.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
belaazallat #15967 üzenetére
Ilyen kevés embernél nem nehéz "nemezálódni".
-
F_Zolee
nagyúr
Kettesre nem nagyon jött senki mostan. Egy map vagy egy óra volt. 8an voltunk a legtöbben...
-
F_Zolee
nagyúr
Pár napja kicsit kiestem a játék hatóköréből. Ma délután már újra feltűnök. De amint látom a várva várt patch most se jött még meg. Attól tartok a hétfő is csak egy újabb hitegetés.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
mackosajt #15264 üzenetére
Nem volt semmi. Mondom, hogy volt ott egy másik ember is és azt simán lelőttem. De ezt nem lehetett sehogy, a képen ott van egy kis piszok a sziklán..az lehet a csipa fegyvere. Tudtommal azon a kis szigeten nincs semmi extra tárgy ami felfoghatta volna a golyókat. Az objektum eltünősdit ismerem én is. De általában zoom-al máris válthatóvá válnak azok a tárgyak.
(#15265) Dantenero72: de ha még is lett volna ott valami "tárgy" akkor az egésznek kellett volna poroznia nem csak amikor telibe találom...
Na mind1. Reméljük nem tolják még tovább a patch-t.
-
-
F_Zolee
nagyúr
Késelés...tegnap láttam olyat, hogy egy csipa akarta lekéselni az ellent de vagy 2 méter hátrányból egyszer csak mögé szippantotta magát.
Érdekes volt.
(#15225) LifeSpirit: a suhintásos módszer se mindig válik be. Nálam kb 20-30%-os hatékonyságú a kés.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
ADAM1337 #15221 üzenetére
Most ciry is szórakozott velem. Ha én akartam késelni nem ment, ha én akartam lelőni nem ment. De ő meg vígan szurkált. Nem értem, hogy lehet olyan gyors a kés amikor nekem fél nap mire felemelem a "kezem" de neki a másodperc tört része alatt sikerült mindig.
F@x kivan már.
-
F_Zolee
nagyúr
Fura ez a stat oldal. Ma megkaptam a platinát M1911-re. De a stat oldal szerint 500 killnél van és csak 493at számolt még, holott a játékban már elértem ezek szerint..
-
F_Zolee
nagyúr
Közben feltettem a 10.6-ot. De itt is b@szik menni a Powerplay tuning esetén. Azt még elnézném de a ventit se lehet tuning nélkül vezérelni. Így ment vissza a 10.4.
-
F_Zolee
nagyúr
Van új Catalyst. Ki meri feltenni?
-
F_Zolee
nagyúr
Öcsém, ez vérlázító ami történt.
Akár milyen szerverre mentem kb 300-400 méterről lesték a pontokat a csapatból. Holott magától nem élesítődik. Emellett mind2 PH-s szerver "kidobott" azzal, hogy megszakadt a kapcsolat.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Doki-HUN1978 #14948 üzenetére
Mióta 300-on volt szinte biztosan el lehetett találni a helit, legalább is nekem sűrűn sikerült csak az más, hogy így már inkább tuti kiugrálnak a gépből. A patch előtt volt szinte lehetetlen volt eltalálni, mert túl lassan ment. Most meg túl gyors. De a köv.patch után meg majd csak közelről lehet megjelölni az már tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest