Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• front3r

őstag

válasz hmb #2434 üzenetére

Ja és még valami. 3 hónapot akartál írni? Biztos hogy nem lesz így, mert a BF6 olyan, mint a BF3 vagy a 4. Nagy változás ebben nincs, és biztos jönnek régebbi mapok idővel. Ráadásul elvileg elég jó pályaszerkesztőt/modszerkesztőt kap ha minden igaz.

Tudom, hogy te a régebbi BF-eket jobban szeretted, de engem pont a BF3-al húztak be, nagyon eltalálták nálam a gunplay-t, és igen, előtte a COD-ot jobban preferáltam. Mondjuk számomra meg a COD volt jobb régebben.

Lehet sokaknak nem tetszik ez a mondatom, de ez már nem Battlefield, hanem valami más, ami nem főként a járművekre koncentrál, de nem is COD még. Még mindig fontos a csapatmunka, de nem annyira, mint a legelső BF-ekben. De mégis, nekem a gyalogos harc sokkal jobban bejön ebben a játékban, mint egy COD-ban, ezért szeretem ezt a játékot.
    Ja és nem az a fajta játékos vagyok, aki nem éleszti újra a társait, vagy nem ad lőszert nekik, mint a legtöbb játékos, odafigyelek a csapattársakra, mert ez is fontos eleme a játéknak.

Új hozzászólás Aktív témák