- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz Sz. Géza #17996 üzenetére
Megvallom őszintén BF2 vel nem sokat játszottam, BC2 előtt én COD vonalon játszottam, COD2 kezdtem abba nem sok volt, majd COD4 na abban volt 1300óra, majd jött a MW2 és ez után váltottam szériát.
Bár most ránéztem és jönnek vissza emlékek így valamennyit toltam a BF2-vel isDe az megvan hogy mostanra elképzelhetetlenül sok jármű volt a pályákon így kellet hozzá méret is, és hogyha valaki nem ült valami járműbe esélye se volt átmenni egy másik pontra
Az se volt olyan jó
De igazad van BC2-be kisebb pályák voltak, viszont nem lett volna olyan gép ami futtatni tudta volna akkora méretbe mint a BF2 pályák voltak, mert emlékszek hogy BC2 mikkor megjelent a legjobb gépek is nagyon beleizzadtak ha valaki nagy monitoron nagy felbontáson legjobb grafikán akarta tolni, és akkor még nem azért volt mert nem volt jól optimalizálva, mert ha valaki lejjebb vette a grafikát tényleg kevesebbet kért a géptől a játék és jobban futott nem kicsivel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest