- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madn!ght
addikt
válasz
pendre54 #79353 üzenetére
Az komoly! Akkor én csak ipari tanuló vagyok hozzád képest a kis Senni-kollekcióval.
-
-
Prosector
addikt
válasz
pendre54 #79085 üzenetére
A postodrol jut eszembe, azt is irta, h nem tudja kirakni az admin sem(ilyen van?).
Ja, es hogy o irta hekket.
Egyebkent az ilyen 30-40/0-1 aranyokat meg el is tudom hinni pl. tankkal/helivel, de nem inf.-kent és nem ilyen rankkel/playtime-mal.
Ismerek egy-ket finn sracot, akik sokszor szoktak ilyen aranyokat csinalni(tankkal) es nem csitelnek.
-
válasz
pendre54 #78849 üzenetére
Azokat csak single-ben toltam végig legalább 2x...
Azok is jók, és nyilván énis venném őket "újrakiadva" dettó, de multiban csakis BF...Nemrég felraktam amugy a MoH első részeit originen... de mai szemmel nagyon durva már az a grafika meg játékmenet. Jókat nevettem rajta az első pályán.
-
válasz
pendre54 #78845 üzenetére
Pedig az 1942 a legjobb... nekem az tetszett a legjobban.
Anyahajó, csatahajó, partraszállás, sztálingrád, iwo jima... repülők, bombázók... tüzérség... 2 fajta tank, egyazon pályán mindkét oldalon.
Áh... azóta se jött olyan jó játék olyan jó játékmechanikával...Ha csak ugyanazt kiadnák újra Frostbite-on mai grafikával, ugyanazzal a játékmenettel... hú, brutál jó lenne.
Azóta csak butult a játék összegészében.Bár tény hogy utána a BC2 rush volt a kövekező nagy ugrás, ami nagyon betalált.
-
AST
csendes tag
válasz
pendre54 #78837 üzenetére
Persze, aztán nyugdíjban pik-pak eléri a 140-et, és előjáróm legyen?
meg roadkillhero?
Viccen kívül, kösz, de őt ez már nem fogja tudni inspirálni, konkrétan nem érdekli, esetleg, hogy legyen wifi a telójához.Ha kötelező lenne, nyilván nem lenne választása neki sem.
Mentem, jó éjt! -
-
-
-
válasz
pendre54 #75408 üzenetére
Kíváncsi leszek meddig tart majd... amugy ez alapján is tuti hogy a driver szar.
Nekem is volt bajom már az intel drivereivel még 8.1 alatt is néha eldobta indulásnál a netet... igaz azon mindig a modem újraindítás segített.
Ettől független most nem tettem fel semmi drivert, csak amit a 10 magától felrakott és meglepő de ezzel nincs ilyen baj... szóval azóta semmilyen intel drivert nem vagyok hajlandó feltenni.Szereztem egy kicsomagolt drivert magamnak és ami hiányzott abból kézzel tettem fel kézi telepítéssel. (SMBus meg a hasonlóakat).
-
-
-
-
prokxy
veterán
válasz
pendre54 #73792 üzenetére
Jóvan bazze, de Te csináltál is vmit! A KD mellett valóban nem írtam a pontszámot, de kb volt nekik a kör alatt 3-4e max, az is 200%-os boosttal!
Szóval agyaggalambok voltak rendesen.
#73793) players111: jó, én nem lennék admin, mert az első jehadost úgy vágnám ki, mint állat!
Kovy pedig alapból *exclude jogokkal indulna!
-
Olympos
aktív tag
válasz
pendre54 #70920 üzenetére
Kapcsold be!
Ha sose megy le az FPS 60 alá és a monitorod 60Hz-es, akkor jobb élményt kapsz, ha le van korlátozva az fps a monitorod frekvenciájára. Ilyenkor nem lesz olyan, hogy gyors mozgásnál a képernyő alja még az utóbbi képet tartalmazza, a képernyő teteje meg már az újat.
Nem értem, hogy 60Hz montirorral miért hajkurásznak 80-100-120 fpst, ha nem tudja a monitor megjeleníteni gyors mozgások során.
De lehet, hogy én tudom rosszul és vki kijavít...
-
spanglee001
addikt
válasz
pendre54 #70671 üzenetére
igen jó lenne egy tce ott is, azabaj kicsit uncsi a mész és lősz, ott azért lehet szórakozni is, nem az hogy bemész lelőnek és idegeskedsz, lopsz egy szállító helit és dobálgatod a tengeralattjárókat az emberekre, meg autókat, ott is van tank vadászrepcsi, páncélautó, gépágyús autó, littlebird, mindenfajta fegyó. napi 10órát belenyomok legalább
, a heist mód a legjobb benne.
-
-
válasz
pendre54 #68646 üzenetére
Üdv!
Nem akarom elkiabálni, de a délután leírt problémám úgy néz ki megoldódik. Szóval a történet ott folytatódik, hogy T-Home-s előfizető vagyok telefon+net+Tv csomagra. Na már most TV-t évek óta nem nézek, ez az asszony reszortja, viszont a sport érdekel, és azt a neten szoktam nézni streameken.
Nemrég olvastam, hogy a TV-GO elérhető a T-Home előfizetők számára ingyenesen PC-re is, csak regisztrálni kell, és letölteni egy plugint.
No itt lehetett az eb elhantolva, mert miután már többféle mókolást végigcsináltam, az itteni javaslatok alapján is, sajna eredménytelenül, egy hirtelen ötlettől vezérelve letöröltem a plugint, és láss csodát seperc alatt betölt azóta a Battlelog, IE és Firefox alatt is. Szóval, jó eséllyel valószínű ez a plugin lehetett a gond.
Tv-GO kilőve, legfeljebb majd TV-n nézem a hétvégi Fradi meccset.
Mégegyszer köszönöm a mindenkinek a segítséget. -
-
válasz
pendre54 #68657 üzenetére
http://www.ant.com/video-downloader/faq#part-3
Ahogy nézem ez az ANT zavarhatott be... uninstallálni kéne valószínűleg nem csak letörölni.
De valószínű még mindig azzal jársz legjobban ha újrateszed a FF-ot "szűzen".
-
válasz
Nálam ugyanígy van... de amugy a video háttér be van kapcsolva alapból.
http://www.webmfiles.org/demo-files/
Ezeket a webm videókat le tudod játszani letöltés nélkül?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Az első opció a játék betöltése után automatikusan elindítja böngészőn belül a Battlescreen-t (ez egy realtime térkép nagyban, több monitoros rendszernél hasznos, amúgy nem, ugyanaz mint játék közben az M betűre előhozható térkép). Maradhat OFF.
A második a videóhátteret kapcsolja Statikusra és vissza. OFF állásban fix a háttér, ON állásban meg videóháttér a BL-on. Ha aktív, használja a procit kb 5%-on, de elvileg ki kellene kapcsolnia háttér mozgásának ha a játék elindult. Maradhat OFF-on, ha neked jobb.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
pendre54 #68654 üzenetére
A bongésző felső menüsorát előhozod ALT gombbal, ott Súgó menü, Azalatt - Újraindítás letiltott kiegészítőkkel.
Utána ha újraindult nem tudom mi fog megjelenni, de 2 lehetőség van.
Vagy azt választod az újabb verzióknál hogy Frissítés (akkor "újratelepíti" a Firefoxot).
Vagy ha régebbi a FF akkor a Firefox alaphelyzetbe állítását kell választani.Egyébként ez HTML5 videó formátum. Tehát a probléma valahol ott van.
-
válasz
Nem telepítettél mostanában valami videó lejátszó programot amihez hozzátársítottad a webm kiterjesztést is?
Gondolom az a baja hogy felülírta mit csináljon a böngésző ezzel a fájltípussal.
Legalábbis ez a tippem.Esetleg egy "tiszta" FF újratelepítés segíthet (letörlöd a beállításokkal mindennel együtt)... de igazából ezt a programot kéne megkeresni ami felülírta és visszacsinálni amit elállított.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
pendre54 #68651 üzenetére
Na látod ott a baj. Annak nem letöltődni kellene hanem elindulni mint egy videónak.
Nagy valószínűséggel a Battlelog videóháttere kavar be neked (ez jelen pillanatban egy hófúvásos háttér a Battlelogon). Nullázd le a böngészőt, ahogy írtam.A link alatt szereplő videónak ami letöltődött így kellett volna kinéznie.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
pendre54 #68648 üzenetére
Egy példa erre:
Én nem szórakoznék vele, alaphelyzetbe állítanám a böngészőt és újra telepíteném a szükséges plugineket.
Firefoxnál: Jobb felső részen a menü panel, majd ott a Help menü - újraindítás letiltott kiegészítőkkel - utána alaphelyzetbe állítás (törli a könyvjelzőket is elvileg). -
kriszpontaz
veterán
válasz
Próbáld meg letakarítani az Akamai NetSession Interface-t a programok eltávolítása menüvel. Hátha megoldja ennek a letöltőmotornak az automatikus indulását.
Gyakorlati haszna nincs amúgy, nem szükséges rendszerkomponens.Vaaaagy, nem állítottad át véletlenül statikusra a hátteret vagy nem változtattad meg BetterBattlelog-al? Mert ez a .WEBM az animált Battlelog háttér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ryzen 7 CPU-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest