Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Uraim, a kollektív bölcsesség elve alapján kérném a segítséget a következő probléma megoldásához.
    Pár napja észleltem, hogy a játék indításakor a Battlelog hosszú percekig nem tölt be, csak a loading felírat látszik. Van úgy. hogy 5 perc után bennt vagyok, de volt már, hogy kb. 20 percet kellett várnom. A probléma IE11, és a Firefox alatt is fennáll.
    Amennyiben a Firefox alól indítom a battlelogot, akkor látszik, hogy elindul egy "Battlelog Battlefield 4-1.webm" akárminek a letöltése. Így néz ki letöltés közben:

    Így néz ki letöltés után:

    Elvileg ilyen fájlokat szed le :

    Minden egyes kilépés után, az újbóli játék indításkor eljátsza ezt a letöltős mókát, és már kurvára idegesítő, hogy 10-15 percek mennek el ezzel a szarsággal. Egyébként, ha befejezi a letöltést, utánna a játékkal már nincs gond. Adódik a kérdés, mit kéne csinálni, hogy ez megszünjön? Gyanítom, hogy a Battlelog pluginnal lehet összefüggésben, de fázok attól, hogy leszedjem, majd újra telepítsem, mert ezek a cuccok, a registrybe is előszeretettel be szoktak épülni, és hiába távolítom el a vezérlőpult alól a telepített programokból, újratelepítés után általában nem működnek normálisan, vagy sehogy.

    Szóval, első nekifutásra ennyi, várnám az ötleteket, amit előre is köszönök.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák