Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jöhetne az a 2143, nagyon sok az utalás

-
silver87
tag
Sziasztok!
Mondjatok vélemény a videómról. Esetleg a többiről ha azt is megnézitek. Nem hypeolni akarom magam, csak vélemény érdekelne, hogy milyen irányban folytassam a hasonló videókat.

Köszö
-
-
stoon
addikt
ma az összes szero laggolt mindegy hova megyek tele a butykosom a sok sza.sággal!
-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ott volt jobbra a szarvacskás fej, meg pont ezt írtam én is

-
kisza25
félisten
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
és akkor mondjátok, hogy nem OP az Attack heli, csak meg kell vele tanulni játszani

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
@rglaaf
veterán
válasz
Snip3r_HUN
üzenetére
ingyen pakkokból is marad még gondolom

-
zzola
titán
"DOUBLE XP BOOST CURRENTLY ACTIVE!"
Hétvégén akkor boldog-boldogtalan pályán lesz....
-
GeronimoTama
tag
-
Snip3r_HUN
addikt
Ilyen jó attack helis kört sem mostanában mentem, le a kalappal a pilóta előtt.

Battlereport -
prokxy
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Oké, de miért ez a neve?

-
deadwing
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Mi a haverommal már 2 hete a Towers of Altracot játszuk.
Ez ilyen tower defense játék, de a megszokott flashes játékoktól eltérően egész jól néz ki, Heroes 5-re emlékeztető graffal, jó sok pályával, és coop moddal. Na az utóbbi miatt szerettünk belé.
Kb 2 hónapig kitart úgy érzem, mindez 5 euróért 
-
Olympos
senior tag
válasz
breakout123
üzenetére
igen, saját szerverre akartam, ott van aktiválva commander slot.
-
Olympos
senior tag
válasz
SkyS1gn
üzenetére
nem tudom, mit rontok el,de nem működik.
1.letöltöttem a market helpert és átállítottam tablere a telefont.
beállítottam pl. Tabletre,azon belülis Asus Nexus 7G-re, Hungary, Pannon,,,és aktiváltam
Sikeres volt, google eszközkelezőben megváltoztatta a nevét.2. letöltöttem a commandert és a leírt módon telepítette,
3. letöltötte a Battlelog Server button Enable 2.3.0 veziót
Ennek ellenére megint csak random pályára tudok bemenni a Commander módból.
A Battlelog programból csak "Join on Pc" opció van.Ötlet?
-
@rglaaf
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
természetesen igen...
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later. -
Bjørgersson
félisten
Remélem nálatok is szar ez az okadék Battlelog.
-
Nemt0m12
tag
Srácok az vajon mitől lehet, hogy random lefagy a bf4?
Régen patch előtt nem volt ilyen mostmeg random megáll a kép és ennyi persze a gamet utána belehet zárni.. -
Csaber
senior tag
Ilyet se kaptam még kikaptunk én a kör felénél léptem be [link] a tankozás jól ment

-
Olympos
senior tag
Valaki tudna segíteni, hogy tableten vagy okostelefonon, Commander módban hogyan lehet általam választott szerverre menni?
Sajnos csak random szerverre enged fel, nem találok olyan opciót, amellyel általam választott szerverre engedne be.
-
Rico45
őstag
Srácok! Miértcrashel a CTE? induláskor...

-
breakout123
aktív tag
válasz
breakout123
üzenetére
Időközben rájöttem,hogy kilehet rakni teljes képernyőre is a térképet, bár így is elég kicsi.
-
zack
nagyúr
válasz
breakout123
üzenetére
IE böngésző?
-
breakout123
aktív tag
Most kipróbáltam hardcoreban, ott is megvan a gomb a kék csíkon viszont ha rámész nem hozza be a térképet, mert hardcoreban nincs engedélyezve.
Androidon a hivatalos battlelog programban nálam is csak ez a két gomb van, battlescreen nincs. Böngészőben viszont ha megnyitom a battlelogot akkor van. -
zack
nagyúr
válasz
breakout123
üzenetére
Nem tudom hol kell. Ahogy nézem a youtube-os videókat (iOS), kellene lennie egy battlescreen gombnak a telón ahogy beléptem a szerverre alul a kék csíkon belül. De nekem nincs alul ilyen gomb, csak a loadout és a szerver gomb.
Se Androidon, mert a csajom telefonjáról is megpróbáltam a hivatalos battlelog programmal, se WP-n IE alól. 6 colos a Lumia 1520 szerintem elég lenne erre, de be kellene üzemelni.Gondolom hardcore módban nincs map. Vagy van? Mert csak itt próbáltam eddig.
-
breakout123
aktív tag
Böngészőből próbáld megnyitni, nálam androidon megy, de az 5"-os kijelzőn is kicsi. Mondjuk még harc közben nem próbáltam mennyire használható, de szerintem jobban jársz ha a térképet nyitod meg játékon belül. Igazából az a baj, hogy a battlelog többi része is látszik a böngészőben, nem csak a térkép.
-
zack
nagyúr
WP 8.1 okostelóra valahogy rá lehet varázsolni a battlescreen-t?
-
redingitell
senior tag
:
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszi! Nem tudtam..
-
zzola
titán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Értem. PC-n ezek szerint nem lehet külön, konzolon ugye a PSN_ID nem változtatható meg, de az EA azonosító igen...
-
zzola
titán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Így csak a weboldalon látható nevet változtatja, a játékos név marad, nem?
-
-
-
SkyS1gn
félisten
Volt annak lelki világa aki az új origin hangokat kitalálta?

-
marilllyo
veterán
Este leszek. Nyomjuk...
-
STC Speed
őstag
Final Stand Giants of Kareila erdős pályája nagyonn jó lett,de a másik 3 pálya is,mind elrendezésbe mind szépségbe nagyon zsír lett

-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
ha jól emlékszem, akiket megölsz nem kell, hogy a toronyban legyenek, de azok is jók, nekem úgy lett meg, hogy a 10 kill és a toronyba landolást akartam megcsinálni, és mikor leejtőernyőztem a toronyba ott campelt 3-4 csipa azokat megöltem +1 valakit a toronyban felszedhető sniper fegyóval, ebben a körben meglett mind a 2 assignment, mondjuk hozzá tartozik, hogy többen segítettek/segítettünk egymásnak

-
törölt tag
sziasztok.. Egy gyors segítség kellene nekem.. Van ugye a Gol Magnum Sniper fegyver.. és elvileg azt úgy lehet feloldani, hogy az Operation Firestorm pályán lévő toronyból lősz le 5 ellenfelet... kérdés: csak ez az 1 módja van, hogy feloldjuk vagy van más is ? köszönöm a segítséget !

-
Enton
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Ne szégyelősködj, küld rá még a scale opciót 200%-ra. Kiváncsi vagyok mennyivel lenne másabb.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Leteszteltem az új Nvidia Drivert amiben lehet csinálni 4K-t.
(DSR Technology)Ilyen BF4-ben nálam a helyzet Full Ultra (nincs MSAA): [link]
-
fasirTTT
őstag
sziasztok
bf4 olyan 5-6 percnyi játék után, csak úgy random kilép semmi hibával.
ezt talán a frissítés ta csinálja, elötte jó voltötlet ?
-
eugabesz
őstag
Az mitől van,hogy akadok,a feladatkezelőben a disc 100%-ot mutat...a proci jó,a videókari jó,a disc meg így megy...SSD-m van,virtuális is van 8191 mb...nem értem...még a böngészőt is ki szoktam lőni,ha indul a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

minden oké,. mehet tovább a gyilkolás

Régen patch előtt nem volt ilyen mostmeg random megáll a kép és ennyi persze a gamet utána belehet zárni..

... de azért kb 2 órát megszenvedtem érte