- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucsek
aktív tag
válasz
X Factor #14135 üzenetére
Természetesen értem, hogy EULA szerint nem támogatott.
Csak a vak hülyeséget nem értem, hogy túráztatja magát a "support". Az őszinteség jobb lenne és az arcába (arcunkba) vághatná " az update nagyon jól sikerült, annyira, hogy ami régen működött most nem fog. Ezért ne is próbálgasd!" Ennyi az egész.
Ezek 3rd party programok elég népszerűek, legyen szó bármelyikről is. Nem hiszem el, hogy a sok jól képzett indiai informatikus nem képes pár tesztet csinálni ezek mellett is, hogy a mit sem sejtő user-t figyelmeztesse:"Parasztok! Közhírré tétetik, hogy az új patch-el nem működnek a szarjaitok."
Tisztelettel
Dhananjay Gupta
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- Palit Infinity RTX 5070 12GB GDDR7
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest