- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- A Honor profi iPhone másolásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan batch file-ra lenne szükségem, ami értesítést küld, ha adott könyvtárba file kerül.
(Szerveren egy könyvtárba kerülnek fel a faxon beérkezett, PDF-be mentett adatok, de ezek néha elkerülik a figyelmünket. Semmi extra elvárás nincs, csak jelezzen új beérkezés esetén).Első körben arra gondoltam, számlálhatná a fileokat és változás esetén jelez. De ha két számlálási ciklus között valaki esetleg töröl egy régebbit, de beérkezik egy új, akkor arról nem fog jelezni.
Nem tudom, hogy módosítás dátumával lehet valamit kezdeni - pl. aznapi dátummal érkező file-ok esetén dobjon egy ablakot/emailt/csipogjon, mindegy.Van erre lehetőség?
Próbáltam keresni, bár nem egyszerű, így ha már volt hasonlóról szó, nekem annak a hozzászólásnak a linkje, száma is elég (vagy hogy nagyjából mikori hozzászólások környékén kutakodjak).Köszi előre is.
Szerk:
Sőt, jobban belegondolva (ha az egyszerűbb), az is elég, ha PDF kiterjesztéssel file-t érzékel, akkor dob egy jelzést. Mivel utána úgyis áthelyezzük a beérkezett file-okat a megfelelő könyvtárakba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PHILIPS 245E1S
- Apple iPhone 13 128Gb, 6 hónap Garancia, Zöld Színben, Kártyafüggetlen, Hátlap törött
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- Apple iPhone 16 128Gb, 12 hónap Garancia, Fehér Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 128Gb, 12 hónap Garancia, Fekete, Piros, Kék Színben, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest