- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Én megnéztem a példafájlodat, de nem gondoltam, hogy le is tudom futtatni
Na mindegy. Szóval, akor én összekevertem a szezont a fazonnal.
A JScript az nem JavaScript. Kár pedig elég jól belejöttem itthon a gyakorlásába(kárba nem megy).
Szóval engem tényleg érdekel a Batchon kívül vmi használható script nyelv, de semmiképpen sem egy teljes prognyelv (még).Megnézem azokat a tutorialokat, amiket linkeltél.
Legalább kicsit helyre áll a kép a fejemben (tényleg azt hittem, hogy a JScript az JavaScript, a másikról meg nem is hallottam :lol:).Ha van kérdésem, akkor kereslek, ha nem baj.
Persze nem privátba, hanem keresek egy irányult topikot (Biztos van).Mégegyszer köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Lenovo Legion Go 512 GB // Számla + Garancia //
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest