Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
A képek alapján ismét az az érzésem támadt, hogy általában a brand megjelenítés mértékével fordítottan arányos a minőség. Illetve az 'extra' feliratok mint itt a 'sound by Bose' szintén óvatosságra intenek (engem)...
Utazás közbeni zene, podcast hallgatáshoz valószínűleg ez is bőven megfelel, ha viszont napi 2-4 órát kell használni (pl. irodában), akkor érdemes kicsit gyűjtögetni és egy jobb ANC-re beruházni (pl. Sony, Bose) mert a nem megfelelő hangminőség is tudja fárasztani az embert, illetve nagyon nem mindegy a kialakítás valamint a súly és a súlypont. -
-
Gabcsika
tag
Bóz, Bóz, Bose. Mindenki oda-vissza van, ha Bose, Bowers & Wilkins meg NAD, stb. márkát hall, olvas (mondjuk a NAD az tényleg jó) és már el is hasal, hogy "bazzelesztetaBÓSZfejleztetttererteteteee". Lóf...ez a termék egy giccs, átlagos tudás és szerintem undorítóan okádék külső. Tiszta műanyag feeling, vacak. Aki normális fülest akar, az igenis toljon bele még 40e-et legalább és tartós, jó minőséget kap érte (pl. AKG K371-BT).
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
batai15
félisten
Nekem több Baseus cuccom van tőlük ,legutóbb egy sport ELI 10-élet vettem , kb 10k volt. Tök jó ár értek arányú ,három hónap után is elégedett vagyok vele ,a multipoint 99% hibátlanul működik.
-
Kapanyél
őstag
Végre egy nem legszutykabb anker/oneodio/fosxing szemétdomb, amire a hiányzó középosztály rá sem fújja az elfbar füstjét. BÚÉK
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirTag 1 Pack Nyomkövető, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Baseus Airpow powerbank, külső akkumulátor fekete (20000mAh, 20W, QC + PD)
- Dexnor billentyűzet
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest