- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Netfone
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Hi mindenkinekl!
Adsl előfizetésem van és nem szeretném, ha a gépem éjjel nappal menne,inkább kímélném.(meg amúgy hangos is). Szóval barebone Pc-re gondoltam, de ezen a téren nem vagyok tapasztalt. Néztem egy párat a neten (Asus, Shuttle stb.)
Az asusnál láttam pár olcsót, pl Asus Terminator A7VT, vagy Asus Vintage, vagy Asus Pundit, de lehetőleg minél olcsóbbat,mert csak netre szánom. A márkája most nem érdekel,a lényeg hogy a netre jó legyen winxp Sp2-vel.
Gondolom,mivel ezek bruttó 25 és 35e ft-ért kaphatóak, ezek nem tartalmazzák a procit,memóriát és a hdd-t. Vagy igen? (mondjuk így irreálisan olcsó lenne) De megkérdezem, mert még nem foglalkoztam ilyensmivel.
Ha esetleg ezeket az elemeket nem tartalmazzák,akkor mibe lehet belerakni 2*256 ECC registered memóriát? van éppen két darabom belőle.
Köszönöm a segítségeteket és bocs, ha hűlyeségeket is kérdeztem,de mint mondtam nem foglalkoztam még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest