- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
putti
aktív tag
Hi mindenkinekl!
Adsl előfizetésem van és nem szeretném, ha a gépem éjjel nappal menne,inkább kímélném.(meg amúgy hangos is). Szóval barebone Pc-re gondoltam, de ezen a téren nem vagyok tapasztalt. Néztem egy párat a neten (Asus, Shuttle stb.)
Az asusnál láttam pár olcsót, pl Asus Terminator A7VT, vagy Asus Vintage, vagy Asus Pundit, de lehetőleg minél olcsóbbat,mert csak netre szánom. A márkája most nem érdekel,a lényeg hogy a netre jó legyen winxp Sp2-vel.
Gondolom,mivel ezek bruttó 25 és 35e ft-ért kaphatóak, ezek nem tartalmazzák a procit,memóriát és a hdd-t. Vagy igen? (mondjuk így irreálisan olcsó lenne) De megkérdezem, mert még nem foglalkoztam ilyensmivel.
Ha esetleg ezeket az elemeket nem tartalmazzák,akkor mibe lehet belerakni 2*256 ECC registered memóriát? van éppen két darabom belőle.
Köszönöm a segítségeteket és bocs, ha hűlyeségeket is kérdeztem,de mint mondtam nem foglalkoztam még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest