- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
captain81
csendes tag
A PayPal nem békéltető egyesület és nem is fogyasztóvédelem. Ő lehetőséget biztosít a pénzem visszakapására, ha az eladó nem teljesíti a szerződést. A szerződés jelenleg 4 működő hibátlan kamera leszállítása határidőre. Ez nem teljesült, tehát jeleztem a PayPal felé, hogy itt hiba van a teljesítéssel. Amennyiben sikerül megoldanom az eladóval zárul a compliant, amennyiben nem visszatérítés. Ennyire egyszerű.
-
captain81
csendes tag
Kérnék egy kis tapasztalat megosztást, tanácsot!
Probléma leírása:
4db IP kamera rendelve, időben megérkezik. Elégtelen csomagolás miatt (sima neylon zacskóban postázva, a kamerák saját vékony kartondobozukban) 2 db kamera lencse védő üvegje darabokra törve. Egyébként minden kamera működőképes, de így nem használható rendeltetésszerűen.
Jelzem a problémát banggood oldalán és még PayPal compliant is indítok.
Bő egy hét alatt sikerül lekommunikálnom, hogy meg tudom javítani, ha küldenek alkatrészt.
Péntek óta azon rugózik a cservice, hogy addig nem tudja küldeni az alkatrészt, amíg nem zárom le a PayPal compliant. Megírtam neki, hogy nem fogom addig amíg nem működik minden kamera rendeltetésszerűen. Köti az ebet a karóhoz.
Szerintem nem elvárható kérés, hogy zárjam a compliant.Jelenleg tanácsotokra várok, de ott tartok, hogy PayPalon keresztül visszatérítést fogok kérni és megoldom más módon.
Javaslatok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- SzoftverPremium.hu
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest