- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
PociAti #18797 üzenetére
Csak tájékoztatás jelleggel írok, hogy az az előző rendelésemhez hasonlóan (lásd a hozzászólás amire válaszoltam), ez a Blitzwolf termék is pár munkanap alatt ideért Magyarországra a cseh raktárból.
Rendelés dátuma november 30. hétfő, és elvileg azon a napon fel is adták (shipped out).
December 3-tól a Banggood oldalán a csomagkövetési infók már magyar nyelvűek, dec. 8-án, kedden kiszállították. Rendelést követő 6. munkanapon megérkezett.
A csomag nem pici, 4,3 kg-os monitor tartó állvány (BW-MS2).
Shipping 355 Ft (1 week delivery) to Hungary via EU Priority Mail. Shipping time: 4-6 business days.
A csomagon lévő címke: HL Paket International ... (63128 Dietzenbach, Germany) -
PociAti
őstag
válasz
yogibear #19113 üzenetére
A covid maszk rendelhetőségét nem hasonlítanám össze egy összetett logisztikai hálózatot igénylő műszaki termékkel. A maszkokat tucatjával ontják az ázsiai gyártók, és még idehaza is készülnek. Műszaki termékek esetén elég gyakori a szűkös kínálat, a hirtelen elfogyó készletek, elég csak a grafikus kártyákra, konzolokra gondolni.
-
PociAti
őstag
-
PociAti
őstag
A végső szállítást az MPL végezte, mint írtam, a posta oldalán részletesen nyomon követhető volt.
A csomagcímkét nézve előtte DHL Paket Internationla, ECLink ... 63128 Dietzenbach, Germany.
Ennek doboza sem méretben, sem súlyban nem sokban különbözik egy mobil dobozától. Persze pár hét után az én kezem is ráállna arra, hogy tapintásra jó eséllyel meg tudjam tippelni melyik csomagban mi lehet. Ahogy a hideg főtt tojást is meg lehet különböztetni a nyerstől, csak gyakorlat kérdése. -
PociAti
őstag
válasz
nagysandor79 #18779 üzenetére
Én október 24-án (szombat délben) rendeltem meg a Blitzwolf BW-HP2 fejhallgatót cseh raktárból, 29-én (csütörtökön délben) kézbesítette a futár.
EU Priority Mail (2-5 business days) 0 Ft + Shipping Insurance 231 FtVégig jól követhető volt a folyamat.
Utána meg a magyar postánál volt nyomon követhető a folyamat:
2020.10.26 13:30 Felvétel a feladótól,
2020.10.27 6:46 Küldemény előkészítése nemzetközi szállításra,
... és még 11 lépés a sikeres kézbesítésig. Helyi, lokális depóba okt. 29-én, hajnali 1:02-kor érkezett meg. -
PociAti
őstag
válasz
herrká #17602 üzenetére
Nem alaptalanul nem szállít sok cég Magyarországra
Túl sok ügyeskedés történt. Megérkezett csomagok letagadása, karigény kérése (illetve szép számmal történtek tényleges postai csomageltűnések. Részben szándékosan, részben a káoszból eredően.)
Ők legalább próbálkoztak a szállítással, kárrendezéssel... Sajnos mi tisztességes vásárlók is azt nyögjük, hogy a vállalkozás kifejezés évtizedekkel ezelőtt összeforrott az ügyeskedéssel. Ezen a területen sajnos nemzetközi viszonylatban a morál borzalmasan alacsonyan szinten van.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest