- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Ma megjött a Goodgo sc akármi snowman ip kamera. Pedig izgultam h elkallódik mert nagy rohanásban tracking nélkül rendeltem meg.
Más: Norvég posta előtt le a kalappal, elsőbbségi levélként visszaküldtek egy tértivevényt. Ilyesmire nem nagyon szoktam számítani.
-
flymi
addikt
Küldtek ma egy elég érdekes emailt:
Dear Banggood customer,
Thanks for your support.
We are glad to inform you have took part in the cash back activity successfully, so that we have sent you 2% cash from all the 3 orders.
However, due to a system error, the actual amount credited was more than the original amount we should return to you. Therefore, we will deduct all the amount we have sent you before and return the correct amount to you again. You will receive it before 2019-3-12.
We sincerely apologize for any inconvenience caused by this error.
If you have any questions, please feel free to contact us.
Best regards,
Banggood Team1. A címben megírt rendelési szám alatt tulajdonképpen egy darab terméket vásároltam.
2. Nem fizettek semmiféle pénzt "vissza".Ez most mi akar lenni, mit akarnak tulajdonképpen?
Nem értem...
-
flymi
addikt
Mennyi idő kábé míg visszatérítik a pénzt törölt rendelés után? (Kifutott a szállítási határidőből, refundot kértem)
-
flymi
addikt
Kértem egy termékre visszatérítést, a mert túl régóta van "processing" státuszban. A szállítási határidő (shipment deadline" 02.27 lett volna. Hol találom az üzenetet amit elküldtem?
-
flymi
addikt
Ilyen lampinyót vagy valami nagyon hasonló megvásárlásán gondolkodom a kocsi csomagtartójába, mert elég gyér a világítás pakolászáskor este, sötétben.
Gondolom szivargyújtóba dugott usb elosztóról lehet működtetni.
De ha valakinek esetleg van jobban bevált holmija ilyen célra az megírhatná, mit használ. -
flymi
addikt
Mi a fene van? Eddig mindent szépen dollárban mutatott, most meg átváltott valami TRY-ra...
Most nézem ez valami török líra.
Hogy a viharba került ez a dollár helyére a .com-on? -
flymi
addikt
shipping insurance-ra bepipáltam a biztosítást:
Order Totals
Sub-Total: US$32.99
Coupons: #NEW10120:: US$-3.30
Shipping insurance: US$0.66
Shipping Fee: US$1.30
Total: US$31.65De volt ott még egy, amire viszont nem, valami duty, vagy customs fee, nem emlékszem pontosan. Nem is egészen értettem az mire jó.
Csak ezért kérdeztem. -
flymi
addikt
Mi a véleményetek erről az infrás hőmérőről? Elég jó áron van szerintem (appal még olcsóbb) és nem is annyira gagyi a kinézete.
-
flymi
addikt
Estét!
Most rtegisztráltam bangoodra, meg is kaptam a 10% kedvezményes kupont, de ahogy elnéztem van ezen kívül is több tucatnyi (termékkategóriákra, paypal karácsonyi -10%).
A kérdésem annyi lenne, hogy egy termék vásárlásánál csak egy kuponkódot lehet beváltani, vagy akár lehet többet is?
Előre is kösz a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest