- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
3 vásárlásról van szó, ami után adtak volna 2% visszatérítést, nem pedig egy vásárlásban 3 termékről írtak. Ha nem volt mostanában 3 egymást követő vásárlásos x időn belül, akkor megint valami hiba van a rendszerrel, akkor tekintsd tárgytalannak.
Majd kapsz valamennyi visszatérítést valószínűleg a BGpay-re vagy akárhova. -
Azt nem látod, a vásárlásnál az Order Status oszlopban van az aktuális állapot, ha elfogadták a kérést akkor ott az Order canceled lenne.
A felület ahol ezt el tudod küldeni az Összefoglaló, 3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák Téma: Order&Tax, Cancel order és a Processing time is too long vagy No longer needed. Gondolom ezek közül volt vaélamelyik -
Bec
tag
Igen a két szélére,a műanyag felületre jól tapad! Az összes beltér világítást kicseréltem így egyforma a színhőmérséklet. Olyan ledes szofita izzót találtam (véletlenül) amit bárhogy betehetsz és elég jól világít. Sajna visszakeresni nem tudom mert a BG a 2017 előtti rendeléseimet nem listázza. De ha minden igaz ez az.
-
Bec
tag
Én ezt raktam a kombi csomagtartójába a plafonra két oldalra (öntapadós) és rákötöttem a gyári csomagtér világításra. Műteni lehetne olyan erős fény van bent amíg nyitva a csomagtér ajtó,már a második téli üzemet futja és hibátlan! Bocs most látom a linken piros szín van,állítsd át fehére.
-
Az a tariff insurance, de az is megmagyarázva az Összefoglalóban.
A többi szállításnál van a BG-nek van egy szolgáltatása, hogy tariff insurance, ez azt jelenti, ha valaki ezt kifizeti és vámeljárás alá kerül a csomagja, akkor a kifizetett vámot és az áfát 100%-ban utólag visszatérítik a fizetési igazolás beküldését követően 24 órán belül.
A vámeljárási költséget (Posta 3500 Ft, futárcég 6000 Ft) azt írják, hogy nem fizetik, de eddig az volt a tapasztalat, hogy ezt a szabályukat nem tartják be és ez is ki van fizetve.Ez csak olyan értékű dolog esetén fizetni ahol várható az ára miatt a vámeljárás.
-
Megbeszéltük már itt, hogy a shipping insurance 10 $ felett logikus választás, mert így jogosult vagy elvesztés esetén az újraküldésre vagy a refundra. Egyébként csak opcionális a BG refundja, ha szállítás közben elveszik.
Az hogy te nem kértél azzal nem tudunk mit kezdeni.
DE a Air parcel register vagy ajánlott a feladónak biztosítja az elvesztés esetén a biztosítást, nem a címzettnek, így csak kifejezett írásbeli lemondás a küldő részéről a címzett javára esetén kaphatja meg a címzett a kártérítést, no ez egy Távol-Keleti eladótól eléggé körülményesen szerezhető be. -
Oké, mivel egy helyre lehet beírni kupont így az egy. Lehetőség van pontot is beváltani ugyanakkor. Kuponnál apply, pontnál redeem gomb
Viszont nem minden terméknél lehet ezeket felhasználni.
However, they can not be used on products with a "promo" tag, like the ones listed here below:
- Flash deals products;
- Products which are part of a special promotional campaign;
- Special drop-ship products;
- Products with a discount only for a limited period of time;
- Products with a "VIP" or "CUT" tag;
A BG kupon oldalon ez: Why is my coupon not working?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest