Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.Dancsi
csendes tag
válasz
J.Dancsi #3925 üzenetére
Előzmények:
Május 5 körül rendeltem egy taranis qx7-et. Vártam, hogy megérkezzen, de semmi. Tracking nem mozdult már egy ideje, így írtam a posta ügyfélszolgálatnak, hogy nézzenek utána. Azt a választ kaptam, hogy "címadatok nélkül érkezett, visszaküldve a feladónak".
Írtam a banggoodnak, hogy nem érkezett meg a rendelésem, vissza lett küldve a címadatok hiánya miatt, és kértem, hogy küldjék újra a terméket, mivel szükségem van rá, és 1870 pontot elhasználtam rá.
Néhány levelezés után ott tartunk, hogy a termék nincs készleten, ezért kérik, hogy nyomjak refundot. Abba még bele is mennék, viszont a pontokat nem akarják visszaadni.
Ez így elég nagy lehúzás lenne. Mit tanácsoltok, hogy tudnék ebből a legjobban kijönni? -
J.Dancsi
csendes tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne, hogy május 5.-én rendeltem egy taranis qx7-et, aminek az ára eléggé vám gyanús.
Fel is lett adva, és május 26.-án elvileg magyarországra is ért (HUBUDA, Handed to customs), viszont azóta semmi változás nem történt. Reménykedtem benne, hogy átcsusszan, de úgy néz ki, hogy ezt nem fogom megúszni. Mit tanácsoltok? Várjak még vele, amíg sorra kerül a vámon, vagy kérdezzek rá, hogy mi a rák van vele? Köszönöm.
[Tracking]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest