- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
válasz
rgeorge #22498 üzenetére
Megjött a csomag. Így néz ki:
[kép] [kép] [kép]
Indítottam ticket-et, a no reason return szerintük: nem ajánlják a visszaküldést, mert elveszhet, sérülhet, akkor nem lesz teljes a visszatérítés, és eleve nekem kell állnom a díját. Tartsam meg és adjam el...
A dobozból két mikrofon hiányzik, így is hirdették, a termék kiválasztásakor még ott volt, de amikor átváltottam a cseh raktárra, átváltott a termékvariáns is a mikrofon nélkülire, amit nem vettem észre, csak későn. De nem két változat van, csak egy, de a mikrofon nélküliből egyszerűen kiveszik a két mikrofont, ahogy a képeken is látszik elég barbár módon, megkönnyítve így az eladást... -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! Sikeresen rendeltem egy terméket Banggood-ról, amiből két változat volt, a cseh raktárra átváltással úgy tűnik, a nekem nem megfelelő változatra is átváltott, tehát nem azt rendeltem, amit szerettem volna. Mire erre rájöttem, már úton volt a csomag. Elég hibás a weboldaluk is, mert ha a rendelésben rákattintok a termékre, akkor azt mutatja, amit meg szerettem volna rendelni, de a rendelésben látható leírás a rossz terméké.
Mi a menete a "No reason return"-nek Banggoodon?
A csomag még nincs nálam, posta nyomkövetés szerint pénteken zárt lépcsőház miatt nem kézbesítették és postán átvehető. A kaputelefont ezek nem ismerik, úgy látszik. Meg sem fogják kísérelni újra a kézbesítést? Így nyilván értesítőm sincs, anélkül egyáltalán átvehetem a csomagot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11