- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sambenez
addikt
válasz
james008bond #8905 üzenetére
Ha eu priority akkor gls-t jelent.
-
sambenez
addikt
válasz
Marcell2002 #8835 üzenetére
Pedig a vasúti szállítással simán lesz ennyi.
-
sambenez
addikt
válasz
tometalian #8687 üzenetére
Senki nem tudja garantálni ha nem a priority-t választod a másik ebben a tempóban jön. Nekem a legutóbbi 3 EU priority megjött 3-4 hét alatt.
-
sambenez
addikt
válasz
tometalian #8682 üzenetére
04.07 az 10-12 munkanap, valamikor mostanában fog megérkezni belgiumba a gls-hez. Onnan még nagyjából 5 munkanap mire megkapod. Ennél nem lesz gyorsabb a sima posta sem. A vámon meg ki tudja meddig fog parkolni. Ha kínából rendelsz légy türelmes.
Régebben sok minden más volt. -
sambenez
addikt
válasz
vandor01 #8648 üzenetére
Az elsőre itt több infó van. Még 03.04-i bejegyzés is van.
Másodikra is több infó van itt. Még 03.21-i bejegyzés is van.Szóval még bármi lehet.
-
sambenez
addikt
Ez megjelent a feladás után szinte azonnal: "The parcel data was entered into the GLS IT system; the parcel was not yet handed over to GLS., Belgium, Puurs"
14 nappal később ért Belgiumba: "The parcel was handed over to GLS., Belgium, Puurs"
Másnap elment Németországba, aztán hosszú hétvége. Tegnap Alsónémedi, ma megkaptam. -
sambenez
addikt
válasz
h1ght3chzor #8176 üzenetére
Igen. Úton volt a csomagod kínából.
-
sambenez
addikt
válasz
nagysandor79 #7636 üzenetére
Akkor egyértelműbben írom látom nem elég a kiemelés. Amit Belgiumba adnak fel az Belgiumba megy. Viszont amit Belgiumban adnak fel az jöhet Magyarországra is. Erre gondolt a kolléga eredetileg.
-
sambenez
addikt
válasz
nagysandor79 #7634 üzenetére
Igen.
Amit Belgiumba adnak fel az soha nem érkezhet meg Magyarba.
-
sambenez
addikt
válasz
thefreeman #7498 üzenetére
Úgy látszik az értő olvasás nem az erősségem.
-
sambenez
addikt
válasz
thefreeman #7496 üzenetére
10$ bármilyen szállítással garantáltan áfa mentes.
Persze ha a szállítási díj nem több mint 30-32$ -
sambenez
addikt
válasz
szabacsik #7010 üzenetére
Nemrégiben jött egy email hogy meghívnak egy új oldalra, lehet ez az oka.
-
sambenez
addikt
válasz
gulliver123 #6971 üzenetére
Felajánlhatod, hogy visszaküldöd, és küldjenek újat.
Ha paypallal vetted kifizeti a pp a postát. -
sambenez
addikt
válasz
PainKiller13 #6819 üzenetére
Mivel sehol nem írja azt a BG hogy garantáltan áfa mentes ez a szállítás, nem fognak fizetni semmit.
De ha ráérsz megpróbálhatod. -
sambenez
addikt
válasz
Markizmark #6620 üzenetére
Na azzal pont nem függ össze.
-
sambenez
addikt
Te írtad, hogy nem fizeted ki:
"Nem fizetem ki, mert várható érkezési dátum + X nap után történő megérkezést kárpótlásnak tekintem a késedelemért."De lehet a szövegértéssel van bajom. Nekem volt már itthon is 3-4 hétig a csomagom mire megkaptam. Ha most magyarországra is lassan ér el máris túl van a 60 napon. Erről miért tehetne az eladó. De hagyjuk, aki akarja elsunnyogja aki akarja meg kifizeti.
Engem zavar, mert volt már ebayes eladó aki emiatt szüntette meg a Mo-ra való szállítást. -
sambenez
addikt
Igen ez az, csak a +8$ most kicsit sok nekem mert 3-at akartam venni.
Pont annyi idő volt rá mint erre a kamerára: https://www.banggood.com/Digoo-DG-M1Z-1080P-SHARK-2_8mm-5_0MP-Lens-Wired-Wireless-Security-Wifi-IP-Camera-Smart-Home-Mornitor-p-1165986.html
Itt sincs darabszám, ezért nem szép ha idő előtt változtatnak.zeon.hu:Ja, tök vicces.
-
sambenez
addikt
Jól megszopatott most banggood. Délután kinéztem egy bicaj hátsó lámpát 10,58$ volt és azt írta még 16 órán át ennyi lesz. Most venném meg erre már 18$ fölött van az ára.
Még sosem jártam így ez valami új divat lehet, hogy hamarabb zárják az akciót? -
sambenez
addikt
Az app-ban merre találom a snapupot?
-
sambenez
addikt
Hogy lehet ezzel 1024-et ugrani? Egy darabig azt csinálja amit akarok aztán hiába bökök akárhova, mindig beugrik egyenesen a szakadékba.
-
sambenez
addikt
-
sambenez
addikt
válasz
Tommmysun #3977 üzenetére
Ma beszéltem a logisztikai központtal. Azt mondta az ember, hogy irdatlan mennyiségű cuccot kapnak kínából, ezért kell nekem is majdnem 1 hetet várnom mire tőlük hozzám a csomag.
Más kérdés miért nincs elég dolgozó a postán, mert az áraik az egekben mindeközben. Persze tudom a kínai csomagot nem nekik fizetem, de ez a része meg nem érdekel. -
sambenez
addikt
válasz
cbrfireblade #3947 üzenetére
Nekem volt már 6 napig is ebben az állapotban csomag.
Lassan hozzászokhatunk, több időt tökölnek vele mint amennyit utazással tölt a csomag. -
sambenez
addikt
válasz
albinolynx #3510 üzenetére
Trackcheckerrel próbáltad? Ahogy látom az is ismeri ezt a Colissimot.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest