- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PainKiller13
őstag
válasz
Juditta_56 #2427 üzenetére
Azt hiszem az enyém régebbi. RK545848550CN
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Novemberben ugye volt a pulykaszaggatós játék, amin 2. lettem és megnyertem a GPS trackert, másnap írt is support, hogy hova küldjék, megadtam a címet, azóta is küldik. Szóval a játékokon kár törnie magát az embernek...
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Aki vett Digoo kamerát, annak sikerült megoldania hogy mobilnetről is el lehessen érni ne csak wifiről?
Tartok tőle hogy ezt csak úgy lehet nézni, ha azonos wifin vagyok az eszközzel és a kamerával is.
De mi a francnak akarnám nézni az otthonom mikor otthon vagyok? Ez piszoknak hülyeség, így mi értelme lenne a kamerának? Írtam is ezeknek a ferdefejűeknek hogy ezt miként gondolták.. Illetve a leírás és más tartozékok is hiányoznak a kamerához...
-
PainKiller13
őstag
Jelentem a pulykaszeletelős játékban megnyertem a GPS trackert(2. helyet), bár fogalmam sincs mire fogom használni, valszeg berakom a kocsiba ha ellopnák akkor talán lesz vmi haszna.
Nagyon igazságos játék volt, végig első voltam, hetekig osztogattam, erre az utolsó nap egy csávó aki listás se volt eddig 39 ponttal beelőzött. Mivel egésznap nem voltam gép előtt így nem is láttam, gondoltam mivel 1x lehet megosztani 1 nap így tuti nyertes vagyok. Erre ma nézem, hogy bekerült a szabályzatba hogy 24-én korlátlanul lehet osztani és beírni a rendelésszámot pontokért.
Korrekt kis patkányok ezek a kínaiak.
-
PainKiller13
őstag
válasz
maj-viktor #1886 üzenetére
Akkor valószínűleg nekem holnap jönnek a zsákok
-
PainKiller13
őstag
válasz
maj-viktor #1877 üzenetére
Szerintem azokat sorsolják. Én az elején vagyok és van sok orderem, de feleslegesen nem boncolnám szegényt nap mint nap még 8 napig...
-
PainKiller13
őstag
Itt a pulyka nyereményjátéknál a top10ben levők kapnak valamit vagy feleslegesen boncolgatom a pulykát?
-
PainKiller13
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy piszkosul felmentek az árak BG-n? Múlt hét óta. Pedig a dollár egyre drágább, emiatt lefelé kellett volna mennie az áraknak.
Power bankot meg a lámpát néztem, múlt héten azért 3/4-ed árban hozzá lehetett jutni.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Vip 5 vagyok és van 4200 pontom, ami ha jól tudom elveszik egy idő után (1500 körül van ami már több mint fél éves), nem akarnám elveszíteni, mit érdemes vele kezdeni? Gondolom levásárolni, de most épp elég cuccot vettem már. Itt is lesz holnap valami ihajcsuhaj? Hátha ott el tudom szórni értelmes dolgokra.
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Telefon vásárlásnál a paypal11 11%-os kuponkód most a legjobb ami működik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest