- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
RobberBaron
tag
Épp az utolsó küldetés előtt állok, és már megvan a jelölt, aki a végjátékban
mindflayerré fog változni: Karlach. Az állapota gyógyíthatatlan, így Act3-ban elkezdtem telepakolni tadpoleokkal, már félig illithidként létezik. Mint a csapat legnagyobbat ütő tagja, jól is jön neki, hogy csak úgy odarepkedhet az ellenséghez agyonverni őket. Meg ott van a Psionic backlash, Charm stb. -
RobberBaron
tag
A játék vége felé, Act 3-ban sok bug van még, pl. a legutolsó patch előtt be volt ragadva pár küldetés, amit aztán a legutolsó patch javított (a patch után egyből kaptam új naplóbejegyzéseket). Az Act 2-ben beragadt a Rescue the tieflings, az Act 3-ban a Mystic Carrion-os küldetés, néha hiányoznak cuccok, amik az interaktív térkép szerint ott kellene hogy legyenek.
Nem izgat különösebben, már csak a végső küldetés maradt. Biztos kihagytam az Act3-ban egy csomó mellékes küldetést, de már nem akarom tovább húzni, eddig 185 órát tököltem a játékkal az első végigjátszásnál.A succubusos részt meg lehet harc nélkül is oldani, úgy hogy le kell vetkőzni, a succubus át tud alakulni csajjá stb. stb. , de aztán a loot miatt meg mégiscsak le kell nyomni.
-
Joco_77
senior tag
Ettől függetlenül van "3 szint" fejlődési lehetőség az act3ban, ha érted, hogy hogy kérdezem, ha minden sarokba benézek? Tehát 9esen ha kezdem az jó?
Neten nézegettem az átlag az 7-10 es szint amin nekiugranak Act3nak(1-2 elvetemült 5-6os szinten)..Tehát 9es szinten (az most lett meg tehát annak az elején) a jobbik "kupacba" tartozom. -
Fitzgerald
veterán
Ja, nyilván sokat számít a csapatösszeállítás is.
Én nem igazán szeretem a spellcaster karaktereket, most elősorban a sorcerer/wizard classokra gondolok. Meg a druidot sem nagyon.
Gale-t isotthagytam a lágerben még a játék elején, aztán ott agonizálgatott Act 2 közepéig talán, amikor egyszer csak bejelentette, hogy ő most lelép.
Esküszöm nem is emlékszem miért lépett le, annyira nem érdekelt...
Az még megvan, hogy beszámolt a kondíciójáról, és meg akarta enni a jó Gucci lábtyűmet.
De nem adtam neki semmilyen varázstárgyat...lehet ennek volt valami köze a dologhoz.
Úgyhogy nálam úgy néz ki a party, hogy 2 tank (barbarian/warrior - Karlach/Lae'Zel), cleric a mindenféle buffok, rev miatt (Shadowheart), és a fő karakterem egy ranger, szintén sharpshooter.
Scrollokat használok ha nagyon muszáj, de tényleg ritkán.
Ezzel a brigáddal (meg egy maci summonja is volt a rangeremnek) én is Z'rell-t próbáltam először kifektetni, de távolsági fegyverekkel ez sosem sikerült 1-2 körön belül.
Ha meg varázsolni próbáltam az első pár körben, jött a counterspell.
Némítani ugye hiába némítasz spellcastert, counterspellt akkor is tud használni D&D-ben.
Szóval szépen lelövöldözi a spelljeimet, buffjaimat, utána meg tol egy Black Hole-t amivel lelassít, tehát kevesebb akcióm marad körönként.
Aztán valamelyik underlingje varázsol egy Hunger of Hadart, ezzel gyakorlatilag ellehetetleníti a melee karaktereimet (alig tudnak mozogni). Plusz még 2d6 cold, és 2d6 acid sebzése is van körönként. Hát köszi.
Ha meg sikerült kihátrálni az ajtón, utánam szaladt a nagy buflák ogre, és lerúgott valakit a mélybe a hídról...
Aztán jött az, hogy én is felteleportáltam 3 karakterrel is a gerendákra, de onnan is lerántanak a casterek.
És ha leestél, akkor Z'rell csatlósai odaraknak melléd két Guardian of Faith-et, aztán ha azokból kettő egymáshoz közel áll és végigb#sznak rajtad, akkor kalap-kabát.
Mérget is használtam, dobáltam mindenféle gránátokat.
Leagalább 20x próbálkoztam, 1x sikerült odáig jutnom, hogy már csak 3-an maradtak állva, de végül levertek. Utána úgy döntöttem, hogy inkább skipelem ezt a fightot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged