- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Lord Zero #21 üzenetére
Itt a fórumon mindenki csak a grafikáról beszél. Ha valamiben nincs soft shadow, meg kutyafasza, akkor az már szar, csúnya. Persze az ilyen csúcseffektekhez fullos részletességben senkinek sincs megfelelő gépe, de azért akkoris a csúcs, élethű grafika a lényeg. A játékmenet stb teljesen másodlagos dolgok. Amúgy kinek mi a csúnya. Nekem a GTA fullon pl tetszik. A XIII nekem nem tetszett, de nem a grafika miatt. Úgy általában nem nagyon szoktam ilyen játékokkal játszani, nem kötött le a sztorija sem. De a grafika tetszett, direkt azért próbáltam ki. Mellesleg nekem is felkeltette az érdeklődésemet ez a játék már pár hónapja, amikor először olvastam róla a Gamestar oldalán. Pusztán a grafika miatt amúgyis nagy hiba leírni egy játékot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest