- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
muxi-muxi
senior tag
Nem, nem azért mert rajzfilmszerű, mert arra már láttam jó példát egy mezei X-Boxon (valami görkoris cucc)., hanem azért, mert rossz ránézni. Nekem a GTA-sorozat sem jött be, csúnyák voltak egytől egyik (na jó, csak azok, melyek 3D-sek voltak), pedig ehhez a játékhoz képest ott is magasan van a léc. Ízések és pofonok de én nem(csak) a játékélményt figyelem, hanem a kinézetet is. Ha játékok jók volnának, de csúnyák, akkor még mindig a Wizard Of War-ra játszanék C-64-en.
-
Dilikutya
félisten
Te miről beszélsz? Szerintem jól néz ki. Egyébként se hasonlítsd már össze a fotorealisztikus játékokkal, mikor látszik világosan, hogy direkt képregényszerű a grafika. Amúgy mi köze a játékmenetnek a grafikához?
Attól, hogy tegyük fel, valami nem a legrészletesebb grafikával rendelkezik, a játék már csak szar lehet? Elég ostoba hozzáállás. Nekem egy játéknál a grafika az utolsó szempont a játékmenet, élvezhetőség, irányítás után. Pedig nincs gyenge gépem.
A San Andreas sem rendelkezik világmegváltó grafikával, olyannyira nem, hogy az alapját a Vice City motorja adja, ami viszont a GTA3-ra épül, ami pedig lássuk be, nem a legújabb engine, hiszen abból a PS2-es verzió már lassan 4 éve, hogy megjelent, a PC-s verzió pedig nem tartalmazott e téren újításokat. -
Lord Zero
addikt
(ezt a ph micsodát hagyjuk, legalábbis engem kurvára nem izgat a rangoskodás, se föl, se le, egyszerűen nem tud meghatni, sosem tudott)
szerk: azért kérdeztem, mert ha már menne az olvasás, láthatnád, h sem a játékot, sem a topicot nem fikázzuk
ezért kár úgy uppolnod a topicot, ahogyan eddig tetted
na, hajrá
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
szó sincs róla, nem ezt mondom (nekem pl határozottan felkeltette az érdeklődésemet)
csak eddig mindenki a grafikáról beszélt, látszólag anélkül, h fogalma lenne arról, mit beszél (tévedhetek, persze)
úgy tűnik, ez cell shading - rajzfilmszerű megjelenítés (aki játszott a XIII c. remekművel, az tudja), és ezt az eljárást nem igazán helyénvaló a gta (netán '98as gémek) vagy a mai motorok grafikájához mérni
(persze lehet szeretni és lehet nem szeretni azt, ahogy kinéz, de LOL-ozni és ''elavultnak'' nevezni értelmetlen)
szerk: sajnálom, h csak jövőre jelenik meg, nekem tetszenek az ilyen játékok, a XIII-at is imádtam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged