- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuBu94
csendes tag
válasz
kolopele #92192 üzenetére
Végül a tiéd mellett maradtam mert a -300 as megoldással jócskán gyengébb volt a furmark score
Én is oc/uv profilt akartam.
Most több teszt és játék után is kaptam egy stabil 2010mhz et 0.950mv nál és +500mhz a memoriára.
62-63 fok volt a maximum furmark alatt, nekem ez több mint tökéletes
Köszönöm szépen mindenkinek az időt és a segitséget! -
kuBu94
csendes tag
válasz
kolopele #92183 üzenetére
Na igen így én is jártam már a shift + L aztán shift + enter duplán megoldással. Úgy ahogy mondod te is egy-két nap múlva már nem volt egyenes az a vonal.
Most viszont ezzeo tesztelem, aztán megírom, hogy egyenes maradt-eAmennyiben nem, akkor majd kipróbálom a te általad javasoltat és köszönöm szépen neked is a segítséget!
-
kuBu94
csendes tag
Sziasztok!
Mi a legmegfelelőbb és legstabilabb módja az undervoltingnak msi afterburnerben?
Egy rtx 2070 super oc kártyáról lenne szó.
Láttam többféle megoldást is youtube-on de nem tudom melyik lehet a legjobb.. ezért is fordulnék olyanokhoz, akik igazán értenek hozzá -
kuBu94
csendes tag
Sziasztok!
Msi afterburner programmal szeretnék egy overclock/undervolt profilt csinálni, viszont amikor a Shift+L és Shit+Enter opciót használom, akkor max órajeleken pörög a kártya alapjáraton is
Aki ért hozzá és tud, az légyszives segítsen már nekem benne!
Egy rtx 2070 super kártyáról lenne szó. -
kuBu94
csendes tag
Egyébként egy RX 6600-at váltottam 2070 superre és azt vettem észre, hogy olyan játékokban, mint pl a Valorant kevesebb lett a max fps-em.
Igaz hogy a játék cpu függő is de szerintem ez azért van mert a 6600-at smart access memory val használtam (ami fel tudja nyomni az fps-t igencsak pár játékban) a 2070 supernél pedig nincs rebar támogatás sajnos..
Van uefi mod hozzá, de azt én nem vállalnám be. -
kuBu94
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy rtx 2070 super kártyát, aminek a boost órajele 1785mhz, viszont játék közben 1950mhz-en fut. Ez normális? Lehet hogy buta kérdés, de korábban nem volt nvidia kártyám és nem tudom -
kuBu94
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy 2070super kártyát és gpu-z ben az interfacenél x16 3.0-t ír megnyitás után, viszont utána leugrik x16 1.1-re idle állapotban.
Ez normális jelenség? Esetleg valami energiatakarékos dolog?
Ha igen, akkor ki lehet kapcsolni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest