- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kop8
őstag
-
kop8
őstag
Helló!
Valaki találkozott már olyannal hogy a felső 16x pci foglalatban nem megy a videokártya de az alatta lévő 8x os foglalatban meg megy?
Az alaplap Z77X UD5HA kártya tuti hogy jo csak alaplapot cseréltem és ebben nem megy a felsőben....
Lehet hibás az alaplap? -
kop8
őstag
-
kop8
őstag
válasz
#90933760 #40689 üzenetére
Olyanra hogy nem terhelve gondoltam (de terhelve is jó kellne hogy legyen) és nincs semmi venti a gépben és nincs fent a gép oldala soha,
Van gigabyte 7850-es is passzivban, az sem fogyaszt keveset nem?
Nem találom mennyit fogyasztott a 3850-esem de jo volt az Alpenföhn Peter hűtővel venti nélkül, úgy használva ahogy fent leirtam.
-
kop8
őstag
Üdv!
Mi van akkor ha 2db különböző videókari van az alpalpban?
Egy hd3850 meg egy 8800 GTS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest