- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Még az is lehet. Most nem tudom mire van állítva az alaplapod, uefi vagy legacy? Lehet másik módban működne, de ahhoz az oprendszert is újra kéne tenni, bár a win 10 topikban többször említették, hogy anélkül is megoldható. Az rémlik, hogy van pár vga amin csak uefi-s bios van és mondjuk emiatt nem működik régebbi alaplapban, de a te alaplapod gondolom már mindkettőt ismeri. Meg mivel az egyik portban jó, így talán más áll a háttérben. (Hasonló dolgokat akkor szokott csinálni, ha a proci lábai vannak elhajolva.
)
-
Csupingo
veterán
Nagyon ritkán még az is előfordulhat, hogy az adott vga-t nem szereti az alaplap. Másik 1000-et igen, de azt nem. Sajnos ilyen is van, de tényleg ez a kevésbé jellemző, pláne a fiatalabb alkatrészeknél.
Igazából egy ilyen teljesítményű kártyát nem fog vissza az x8 sem, ha jól értelmezem a teszteket. Több oldal is végzett ilyen méréseket. Pl. egy vid. Akár abban is hagyhatod.
-
Csupingo
veterán
Én találkoztam, 3 hónapja. Teljes gépet cseréltem és míg próbából összeraktam, addig a régi gts 450-es kártyát tettem bele. A 3 foglalatból csak a legalsóban működött. Miután összeraktam és bekerült a kicsit újabb gtx 960, az simán ment a legfelsőben is. Az ilyen gondokat 10-ből 8-szor megoldja egy alaplapi bios frissítés.
-
mrgergoke
aktív tag
Köszi a segítséget!
Mi az, hogy azokhoz jó táp kell? A 7xxx-hez miért nem? Mi történik, ha ez a táp nem elég jó minőségű, vagy öreg? Fizikai kár származhat belőle? Milyen tápot javasolsz megvételre, ha esetleg kell cserélnem azt is? Ha lefényképezem neked a tápomat, akkor tudsz róla mondani valamit? -
szab.tam
nagyúr
igen.
linkösszesítés róla.
-
szab.tam
nagyúr
miért ne lehetne.
a hd5750 ugyan kicsit kevesebbet fogyaszt, de én egy mini ninja-val hűtöm...
[link]
[link]***
(#40691) stewe2
most gondolkodom, hol találkoztam 30-as vertikális szinkronnal...
egyébként szemkifolyatásra nagyon jó.
(csak nehogy elkezd te is a szem mp-kénti érzékelését, mert össznépileg megeszünk...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest