- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugis
senior tag
üdv!
Esetleg tudok javasolni olyan olcsóbb VGA kártyát ami teljesítményben kb ugyan azt tudja mint a sima gigabyte rtx 3070?
max 110ezer forint ig.
Esetleg 2080 ti?
van bárkinek valami jó ötlete?Tisztelettel: me
-
-
Nyugis
senior tag
válasz
Grave_444 #89829 üzenetére
az a kérdésem, ( és nem csak hozzád), hogy ez a pasztázás ez ennyit javít/ segíthet?
Tehát: megéri vele foglakozni pasztázás aztán új vetni az aliexpresszröl ( vagy van jobb / másik hely ahonnan érdemes? ), etc, vagy ez csak egy általános dolog amit mindenre rá lehet írni, és marha okosnak tünhet tőle bárki aki javasolja..
de vajon a valós problémán igazából nem sokat segít? nem tudom...
Ti mit gondoltok erről?
a gigbyte kártya ennyire fos, vagy csak ez a zajos hütés a rákfenéje?
mi a vélményetek?
a sok megmondó ember fröcsögését alapból skippelem.
Inkább aki ért hozzá mondjuk úgy "szakmabeli" az ha fordítana időt egy rövidke válaszra azt megköszönném, ( és szerintem nem csak én!)Tisztelettel: nyugis.
-
Nyugis
senior tag
Sziasztok!
sajnos vettem egy gigabyte 3070 VGA kártyát. képet mellékeltem lentebb
azért sajnos, mert ez vlaami elképesztően hangos HA a web böngészön kivül bármilyen játékkal is probálkozom. ha meg egy kis grafikát is szeretnék, akkor meg kb egy felszálló boing jet hangját produkálja..
borzalom.a kártya por mentes, még mielőtt bárki....
a kérdésem: a gigabyte alapból ennyire zajos?
vagy csak az enyém ilyen kotvány?
van bárkinek javaslata, hogy mi a szöszt llehetne vele csinálni? (nem a kuka nem opció sajnos.. bár nem tagadom, már nekem is eszembe jutott...) -
Nyugis
senior tag
Üdv!
a következő kérdésben szeretném egy HOZZÁÉRTŐ segítségét kérni.
van egy Zotac GTX 590 VGA. hibátalnul müködik, lecserélni sem szeretném viszont a ventilátornak letört az egyik "szárnya".
Az kérdésem, hogy vajon ez cserélhető?
és ha igen milyen ventilátort tudok rátenni?
bonyolult művelet?
a venti cserével netán tönkre tehetem vele a kártyát?
esetleg HA van komplett megoldás (hütés csere stb) kíváncsian meghallgatom.Sajnos az ilyen tuning/szerviz kérdésben nem vagyok járatos.
A használható - pozitív - választ előre is köszönöm szépen!
Tisztelettel: nyugis
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Az a kérdésem hogy egy1366-os intel x5560 (costa rica) meg tud -e vajon hajtani egy asus strix R9 380x vga-t?
Gigabyte GA-X58A-UD7 alaplap 2×4gb ramos környezetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest