- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JerryLee
csendes tag
válasz
toydog55555 #16983 üzenetére
Hát igen, ez szomorú, mert 15k körül már 6570-ek vannak újak...
Milyen megjelenítőről is beszélünk pontosan?
-
JerryLee
csendes tag
A kártyáról mondtam véleményt, már én is eladtam 4 éve. Imádtam, ettől függetlenűl én sem vennék gari nélkül és akkor is csak nyomott áron, vagy ha meg is venném nem játszanék tuningbajnokot vele, mert ki tudja mennyire van kihajtva. Ha használtat vesz valaki ezzel számoljon.
-
JerryLee
csendes tag
válasz
toydog55555 #16975 üzenetére
Nekem volt ilyen karim 4-5 éve, nagyom stabil kari volt, meg voltam vele elégedve, egy kis 2180-as cpu 3.6-on és egy Gigybyte GA-P35-GS4-es lappal gyönyörüen muzsikált, sajnos már nincsennek meg a teszteredményeim.
-
JerryLee
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, vettem egy 9700m GT-t másfél éve itt a Prohardveren. A kari él és virul, de lecseréltem a gépem és a régibe ( MSI GX700X Megabook ) vettem még ramot meg SSD-t (igy könnyebb eladni, gondoltam meg pár alkatrész is marad.) viszont kellett alá a 64bit-es Windows. Ami alá viszont egyetlen egy driver sem volt hajlandó felmenni eddig, 32bit alatt nincs gond, xp vista, 7 megy! ( A 8600GT, ami benne volt ugyancsak müködik 64bit alatt! ).
A segitséget vagy ötletet várok amennyiben van, hogy mit lehetne vele kezdeni, esetleg másik bios, vagy valami drivert hozzá? A legújabb driverig elég sokat kiprobaltam, de egyikkel sem hajlandó elindulni... Szerintem a bios lesz a ludas, de nem tudom, mit tehetek rá a mostani helyett...
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- BMW topik
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest