- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
desert_camo
tag
válasz
desert_camo #5884 üzenetére
Újabb kérdés, ezzel talán már találkoztatok ATi Catalyst telepítése közben: "észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen!" Ezt csinálja, ha a gyári dvd-ről akarom telepíteni, meg akkor is, ha az amd honlapjáról szedett legújabbat szeretném felrakni.
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Asus vw221d monitorom mellé egy 1gb-os 5770 dukál. amióta a kártya benn van, furcsaság történt, a kép minősége elég silány, a szöveg olvasásánál tűnik fel, az jutott eszembe, mikor a régi CRT monitorom 75Hz helyett 60Hz-re volt állítva, akkor éreztem ilyet. A másik dolog a látható felület "kilógása" a képről. alul-felül 1-1 centi lemarad a képből. eddig nem volt ilyen, főleg, ha megnyomtam az auto adjust-et.. [link] mi lehet a baj? legújabb catalyst van fenn, és a monitornak pedig nincs drivere, még a gyártó honlapján sem. abszolút plug and play. látszólag minden beállítás okés.. (felbontás, stb)
-
desert_camo
tag
válasz
Diplomata #4544 üzenetére
Megcsináltam az általad leírt dolgokat, már amennyire a gép engedte. Szétszedtem, szétkaptam, újra összeraktam, kábeleket ellenőriztem, bekapcsoltam, de a helyzet változatlan. A venti pörög, tehát hűtést kap. Egy zalman rézhűtő volt rajta, eddig gond nélkül hűtött (már, ha a hőmérséklettel lenne probléma). ez most már egyértelmű, hogy a windows letiltja a kártyámat, az eszközkezelőben jelzi is. A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43). Driver újratelepítés-> újra semmi változás. gpu-z elindul, alig ad valami infot, de hőmérsékletet még látom, így alapjáraton a GPU 47celsius, a PCB (ez nem tudom micsoda) 40.5 celsius. a Furmarkot nem is engedi elindítani:" could not initalize ZoomGPU. Furmark Startup failed. Bye!" Esetleg valami más ötlet? Köszönöm az eddigi segítséget!
-
desert_camo
tag
Sziasztok!
Tegnap délután óta problémám van a gépemmel, egy 8800GT pörög benne. Játék közben vettem észre az első fagyást, majd összeomlást. Gép újraindul. Egyre többször fordult elő, majd a végén már nem csak játéknál, hanem internetezés közben is előjön. az egér elkezd szaggatni, majd kifagy, VGA no signal, néha visszajön, de utána újraindul. Windows 7-et azóta 2x telepítettem újra, egy darabig jó volt, aztán újra előjött. A képernyőillesztő nem válaszol, sokszor ezt az üzenetet kaptam buborékban, vagy hogy súlyos hiba után állt helyre. NVIDIA driver újratelepítése sikeres, de pár óra múlva ismét fagyások, nem tudok belépni az NVIDIA vezérlőpultba, mert ezt kapom: jelenleg nem csatlakozik megjelenítő az NVIDIA GPU-hoz. a felbontásom is 800x600 lett. Ez mindenképpen videókártya gond, vagy lehet alaplapi foglalat probléma is? (PCI-Express) Nagyon remélem, hogy nem kuka
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest