- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pEtii94!
csendes tag
Köszönöm szépen mind a hármótoknak a segítséget!
Közbe kinéztem már egy új kártyát, erről esetleg van valami véleményetek, ár/érték aránya milyen? Inkább ha lehet most nVidiát vennék AMD helyett, de minden ötletre, véleményre nyitott vagyok! [link]
-
pEtii94!
csendes tag
válasz
OutSider17 #64836 üzenetére
-
pEtii94!
csendes tag
Sziasztok!
Abba a problémába ütköztem, hogy egyszer csak a semmiből, akár randomra, de ha pl. bármilyen játékot elindítok ahogy belépek a menübe, szürke, vertikális csíkok jelennek meg a képernyőn és BSOD-et kapot. Böngésztem a neten, elvégeztem mind a memória diagnosztikát, az nem talált hibát, illetve a WIN 10-en egy beépített hiba keresőjét, SFC névre hallgat, ott se volt semmi probléma. Most azt szeretném kérdezni, hogy a VGA-val lehet baj, haldoklik? Mert másra nem nagyon tudok már gondolni. (a hőfokokat ellenőriztem, egyik hardver se melegszik túl) A konfigom a leírásban megtalálható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest