- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hack3er
őstag
Sziasztok!
Hátha tudtok nekem segíteni.Van egy vga-m, ezt a hibát produkálja:
[link]
Két monitorral is kipróbáltam két kábellel is másik kártyával is (a másik kártya hibátlan)
Színes pixel hibák nem jelennek meg, csak ez a vízszintes árnyék, játékok alatt is ott van, de annyira nem észrevehető mint win alatt.Nincsen memória hiba, azt teszteltem.
Nem "kressel" a win.
win betöltése előtt mikor mutatja a win98-as képet ott is látszódik
kipróbáltam tv-outon tv-re kötve ott viszont nem látszódnak ezek az árnyékok. -
Hack3er
őstag
Sziasztok!
Van nekem egy AMD HD5870-es vgam, miután megvettem gond nélkúl játszottam a gta v-el, meg mindennel, egyszer csak a gta kilép egy hiba üzenettel valami AppHangB1 hibát írogat, na utánna már minden játék kilépegetett időközönként ugyan erre a hibával.
Visszább vettem a gpu órajelét, újabb biost raktam rá, próbáltam többféle driverrel és ugyan az a hejzet kidob a fenntebb említett hiba üzenettel.
Múlthéten vettem ismerősnek egy gt720-as kártyát, kipróbálom azzal is, érdekes módon a gta-nál elmaradt az üzenet, ahogy vissza tettem az amd kártyát nem telt bele 10 perc és jött az üzenet
Előtte próbáltam másik memóriával, procival, proci tuningolva, tuningnélkűl, és ugyan úgy csinálta,
Mi lehet a baj, rossz a kártya?
Bár még másik gépben nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest