- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
rumkola #1957 üzenetére
igen, nekem is gyanus volt hogy ilyen olcso, probaltam keresni valami megjegyzest hogy SE, de nem talaltam... a Gainward oldalan van SE-s kartya (1GB), de erre sima GTX 460-at irnak
a kepek alapjan nem a green verzio, mivel ket DVI + egy VGA van rajta, a Green-en meg csak 1 DVI + 1 VGA, plusz a dobozrol keszult kepek is a 'nem-green' valtozatrol vannak (persze kerdes, hogy lehet-e hinni a kepeknek, illetve mi van, ha nem azt szallitjak ami a kepen van)
szerintem lesz ez es kesz, a mostani 7600GS vagy milyenje van utan ez akkora elmeny lesz mint egy PlayStation a sargakazettas jatekgephez kepest
-
doc
nagyúr
válasz
RootRulez #1950 üzenetére
a 460 erosebb mint az 550?
meglatszik hogy regen voltam kepben, mikor anno magamnak vettem kartyat, akkor meg 8800 vs 9600 volt a kerdes, ott a 8800 nyert, akkor ugy latszik az nVidia megorizte a sajatsagos szamozast
akkor GTX460 lesz, koszi a segitseget!MOD: az SE jeloles itt is 'lebutitott' verziot jelent? a GTX460SE is jobb valasztas az 550-nel?
-
doc
nagyúr
sziasztok!
ismerosnek igertem videokartyat, annyi az igenye hogy 'az ujabb jatekok menjenek rajta'
szerintetek egy Gigabyte GV-N550OC-1GI GTX550Ti 1GB jo valasztas egy Asus M2N-E alaplapba?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest