- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
távcsőves
senior tag
válasz
Laca333 #62067 üzenetére
De hiba. Az egy dolog, hogy add képet a vga, és nem megy tőle tönkre valóban. Felvétel készítés róla, és utána verni az asztalt. Feltételezzem sehol nincs a termék dobozán leírás, hogy a vga magas frekvenciás hangot adhat. Majd, ha ez rajta lesz a csomagon, akkor stimmel az ez nem hiba. Rajtad áll bele vágsz-e. Én egy cicergő tápegységgel nem tudtam együtt élni. Csere lett belőle, de nem volt egyszerű, mert ott is első körben jött az ez nem hiba.
Külön vörös szönyeg a szememben az Asus RX480, mivel mocskos drága a többi gyártóéhoz képest.
-
távcsőves
senior tag
válasz
attamero81 #61990 üzenetére
Szerintem egyiket sem. Vegyél nv karit, ha Physics kell. Tudomásom szerint ez (hibrid) nem is működik már.
-
-
távcsőves
senior tag
válasz
MK VII #60913 üzenetére
Igen, 6pin kiegészítő csatlakozó az említett Seasonic tápon is van. De előfordulhat olyan vga amin 6+2 vagy 2* 6 pin kell. Van egy keretem ebbe sajnos most nem fér bele minden ami legjobban megérné vagy legjobban szeretném. Trükköznöm kellet, így tudtam sporolni pénzt. Hogy összességében kecske is jól lakjon káposzta is megmaradjon.
-
távcsőves
senior tag
válasz
MK VII #60911 üzenetére
Teljesen igazad van, amiért én is 650W-os tápot vetem mégis, az ez:
1. a kábelek (nem kell 6 vagy 8 pin átalakítóval szórakozni adott esetben)
2. sajnos a nagyon csendes tápok viszonylag drágák. Ez a még elfogadható Xigmatek táp esetemben lényegesen olcsóbb volt. ( Új vétel 15 ezer kmf) Mivel lófing a proci és a vga terhelése nagyon csendes. A hatásfok nem gold, de csend van.
3. Seasonic tápom volt előtte 380W-os, bármit kiszolgált és csendes volt, de már 7 éves múlt. Most viszont nem tudom megvenni újonnan ezt a típust sajnos. Pedig szeretném, és akinek van rá keret ezt a márkát keresse is. Ajánlom!
Mégegyszer, igazad van
, legtöbb géphez minőségi 400w-os táp untig elég. De van, hogy valami miatt mégis jobb választás adott esetben a nagyobb. Nekem kell a csend és nagyon rövid a keret.
És igen, ha eladnám a gépből az I7-et és visszaváltanék I3-ra valamint RX460 / 1050TI vga-ra szánom rá magam (Ezekre egyébként nagy esély van, mert nagyon lecsökkent a játék idő.) akkor újrakondiztatnám a Seasonic tápom és menne is vissza a konfiba. (Proci és táp és jelenlegi vga meg az apróra)
-
távcsőves
senior tag
válasz
GeryFlash #60906 üzenetére
Akkor vagy szerzel egy a gépedhez illő HP tápot ami erősebb, vagy lemondasz az R7 vga-rol. Az lehet egyszerűbb.
Azt azért kipróbálhatod, mivel nem tudom milyen állapotban van a lakás elektromos hálózata, hogy más aljzatba csatlakoztatva esetleg másik lakásban próbálod ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sorozatok
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest