- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
voros12
csendes tag
válasz
Csupingo #64331 üzenetére
Most hétvégén lett kitakarítva, szóval por most tuti nincs benne.
Már anno is meggyűlt a bajom a hővel szóval van a gépbe 3 be és 2 ki venti, illetve elég tágas gépházam van azzal nem lehet probléma.
De ezzel hogy kihúztam a tv-t valamivel jobb lett a helyzet.Így most az órajel fel le ugrál, az nem tudom mennyire normális.
-
voros12
csendes tag
-
voros12
csendes tag
válasz
MK VII #64316 üzenetére
Le futtattam egy Roguekillert, nem talált semmi érdekeset és továbbra is fennáll a hiba.
Amit még észrevettem hogy netezés közben vannak mostanában ezek a kiugrások, de akkor sem hiszem el hogy egy sima netezés alatt 70 fok-ra kéne felmenni a videókártya hőfoknak.
Valakinek volt már ilyen kártyája, és ez normálisnak számít? -
voros12
csendes tag
Sziasztok!
Van nekem egy Gigabyte r9 290 kártyám, és a napokban elég érdekes dolgokat művel.
Mielőtt kérdezitek egy régebbi drivert használtam a napokba frissítettem a legújabbra, ugyan úgy fent állnak a furcsaságok tehát a driver nem lehet a ludas.
Szóval ami történik azok a hűtéssel kapcsolatos problémák, alapból a vidikari 50 fokon megy, amikor nem csinálok vele semmit csak netezek akkor is. Néha rájön az 5 perc, és 10 fokokat fel le ugrál, akkor felpörögnek a ventik aztán megint leáll, de ezek megint akkor jönnek elő mikor semmi érdekeset nem csinálok, nem nézek youtube vidit pl hanem csak simán netezek, és ilyenkor van hogy 65-70 fokra is felmegy.
A másik dolog amit még szokott, hogyha játszok általában 93-94 fok körül van. Miután kilépek van hogy nem tudja magát visszahűteni, marad 70 fokon annál lejjebb nem egy, próbáltam már maxra húzni a ventiket manuálisan és úgy se hűlt le. Csak az újraindítás segített.
Már gondolkozok hogy vissza viszem mert van még rá garancia.
Esetleg valaki tapasztalt már ilyeneket, és mi lehet a baja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest