- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csongi2015
tag
Sziasztok!Szép napot mindenkinek!
Olyan problémával fordulok hozzátok hogy,adott egy Sapphire Radeon Rx 6700 Xt vga,
monitort cseréltem egy Acert váltott egy Lg ha display portal kötöm össze őket akkor néha indításkor kisípol a gép vga hibát jelez és egy üzenet jön elő hogy a driver hiba miatt visszaállt a gyári beállításokra.Ha hdmi kábelt használok akkor semmi gond,itt viszont olyan dolog jön elő hogy a monitor hosszabb idő "1 óra"után kikapcsol ha nem nyúlok hozzá utána ha felébresztem akkor a monitor képernyő mákos,piros zöld pöttyökkel van tele,újraindítás után minden rendbejön,ha csak a képernyővédő megy akkor semmi gond nincs.Az Acer monitornál nem volt ilyen gond.Már próbáltam többféle kábelt és minden csatlakozót cserélgetni,több módon de nem szűnik meg a hiba.Minden véleményre kiváncsi vagyok!Köszönöm!!
-
Csongi2015
tag
Sziasztok!Olyan gondom van hogy,adott egy Sapphire RX6700XT 12 Gb kártya és egy LG Ultragear 24GQ50F-B monitor eddig HDMI kábellel használtam minden ok volt,most áttértem Displayport-ra de induláskor a gép sípol 1 hosszút és 2 rövidet és hosszú idő múlva lesz kép csak és még olyan jelenség is van hogy a kép sokszor szemcsés zavaros és az Adrenalin Edition kiírja hogy a rendszer váratlan hiba után visszaállt a gyári beállításokra.Próbáltam már a kártya minden kimenetét ,de mindig ugyanaz a hiba.A kábel gyári új most bontottam ki.
Szerintetek mi lehet a gond?Van valakinek ötleten,köszönöm előre is!
B.Ú.É.K !!!! -
Csongi2015
tag
válasz
kolopele #89546 üzenetére
Sziasztok!Jó reggelt mindenkinek!
Visszaállítottam a venti vezérlőt,gyári beállításra így a vga hőfok 65 körül mozog ez nem nagyon változott,a hotspot 90-95 között.A ventik így 2000 ford körül mennek maximum.Ha majd ma odajutok csinálok hwinfot játék közben és felteszem. -
Csongi2015
tag
válasz
kolopele #89546 üzenetére
Sziasztok!Majd csinálok egy hwinfo-t,felteszem ide és visszaállítom a venti görbét gyárira hogy akkor mennyik a hőfokok,ha a 90 pár fok a hotspot és nem gond akkor addig fölengedem,és meglátom hogy mennyire mennek a ventik ennél a hőfoknál de gyanítom hogy alatta lesz a 100% nak így.Köszönöm!
-
Csongi2015
tag
Jó reggelt mindenkinek!
Vásároltam egy Sapphire Pulse rx 6700 xt kártyát nemrég,a hotspotot mennyire lehetne felengedni?Most erős játékoknál pl:Alan Wake 2 fullon 1080 p be,60 fok körül van a vga hőmérséklet és 75 fok körül a hotpsot a ventik igy már 100% pörögnek.A hőmérsékletek ezek normálisak?
Köszönöm!! -
Csongi2015
tag
Sziasztok!Eldőlt a VGA vásárlás véglegesen ASRock Radeon RX 6750 XT Phantom Gaming D 12GB lesz.A VGA rgb világítását szerintetek tudom vezérelni a Gigabyte alaplap RGB Fusion programjával,vagy az Asrock Policrome Sync kell hozzá mindenképp,de ezt tuddja kezelni a Gigabyte alaplap???
Köszönöm!!! -
Csongi2015
tag
Sziasztok!Eldőlt a VGA vásárlás véglegesen ASRock Radeon RX 6750 XT Phantom Gaming D 12GB lesz.A VGA rgb világítását szerintetek tudom vezérelni a Gigabyte alaplap RGB Fusion programjával,vagy az Asrock Policrome Sync kell hozzá mindenképp,de ezt tuddja kezelni a Gigabyte alaplap???
Köszönöm!!!
-
Csongi2015
tag
Sziasztok!Velemenyt szeretnek kerni, SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6 192bit (11306-02-20G) Videokártya vagy ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB GDDR6 PCIE (RX6700XT CLP 12G) Videokártya az egyiknek a hutese 3 ventis ez szol mellette.Nekem az elobbi van de nem melegszik veszesen maxon 65-70 fok,ajandekba lenne majd.
Koszonom!Boldog Karacsonyt!
-
Csongi2015
tag
válasz
ricsi99 #86336 üzenetére
Sziasztok!Na megvolt a pasztázás 5k volt mindennel együtt,és még a maradék pasztát is megkaptam,nem tudtam megnézni személyesen mert a műhelybe nem lehet bemenni adatvédelmi dolgokra hivatkoztak,meg be van kamerázva minden.Azóta a hőfok megáll 60-65 foknál.Köszönöm mindenkinek!!!!
És megszűnt a gép leállás.
-
Csongi2015
tag
Szia!Köszönöm a gyors választ.Akkor ez lesz a gond valószinű,hogy megy ez a pasztázás vagy pad csere még nem csináltam,olyan mint a cpu hűtő csere gondolom,mi legyen hővezető paszta vagy thermo pad?Az elöregedett pasztát mivel lehetne eltávolítani?Jó lehet hozzá az alkohol?Köszönöm!!!!!!!
-
Csongi2015
tag
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Már pár hete gépleállásokkal küzdök,nagy terhelésnél.Már próbáltam tápot cserélni jobb szellőzés a házban jobb hütő a procira stb.. a VGA egy MSI RX470 8 gb elég régi darab,nagy terhelésnél megy 90 fokon és felette elképzelhető hogy ez okozza a gépleállásokat???Kaptam egy olyan üzenetet is hogy a vga túllépte a hőmérséklet limitet.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest