Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• HEMP

aktív tag

válasz batmab #16132 üzenetére

Valószínűleg? Ezt gondoltam én is tavaly, aztán meg mégsem...
    Valami más ötlet mi lehet a gond?

• HEMP

aktív tag

Sziasztok,

nem találkoztam még ilyen problémával pedig jócsomó masinát megjavitottam már, kérlek titeket, akinek van ötlete ossza meg velem, mert igencsak bosszant:

Az asus 5850es vgám egyszer csak elkezdett csikozni böngésző alatt, majd belefagyott az éppen nézett oldal egy szinébe és utána fekete. Újrainditás után alaplap vga hibát jelez és a monitorra nem megy kép.
    Próbáltam másik vga slotot, memóriacserét, biosresetet ugyanaz, nincs kép, boot nuku.

Az érdekesség az egészben, hogy tavaly megcsinálta ugyanezt a drága, elvittem haverhoz kipróbálni az ő gépében és az ő gépe sem adott vele képet, szóval visszaküldtem gariztatni, ahonnan viszont visszajött, hogy hibátlan 2 napi stresszteszt után is.... Ahogy visszakaptam beraktam a gépbe és ment! Igaz valamiért a biosom teljesen össze volt keveredve, de egész eddig a hiba nem jött elő megint. Egészen a mai napig... ????????????

a gépem pontos adatai a profilomban.

• HEMP

aktív tag

Beraktam a topicjába a kérdést, de ide is posztolom hátha:

Sziasztok, a véleményetekre lennék kíváncsi, hátha vkinek lenne vmi ötlete a karimmal kapcsolatban:

A kártya egy ASUS EAH5850DirectCU, AMD Phenom4x procival egy ASUS M4A89TD Pro lapon, ami egyszer csak megszűnt képet adni. Bebootolt normálisan egyik reggel és 10percre rá nem adott többet képet, azaz a képernyő működik, de teljesen szürke.
    Megnéztem az alaplapi visszajelző ledet és az folyamatosan világit a vganál, tehát vga hiba gondoltam. Megpróbáltam másik pciex16 slotban, másik tápcsatikkal, mindig ugyanaz: a ventrije pörög, kép nincs, sőt ha jól hallom a többi eszköz sem igazán indul el, mintha visszafogná az egész boot folyamatot.

Elvittem egy szervizbe ahol berakattam egy gépbe tesztre, ott is ugyanezt produkálta.
    Meggyőződve (?) hogy a vga a hibás visszaküldtem Ramirisba, hogy hibás. Ott a szervizvezető berakta egy gépbe és simán adott képet. ????

Nem tudom mi a fene lehet a baj, ha lenne ötletetek előre is köszönöm!
    Szép napot!

Új hozzászólás Aktív témák