- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kokenya
csendes tag
válasz
Csupingo #70059 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom, mert nem néztem meg előző pad vastagságát, de ahogy néztem nem nyomta szét nagyon a padet a borda, egyedül egy helyen olyan, mintha vékonyabb padet kéne használni, de azt a borda szépen lenyomta. Meg azért gondolom a csavarok is rajta tartják erősen a bordát a lapon.
-
Kokenya
csendes tag
Üdv, van egy Asus HD 6970-es videokártyám, és mivel már 3 éve nem volt takarítva, ezért szétszedtem, hogy kitakarítsam. Sajnos mikor szétszedtem, szinte az összes thermal pad megsérült így rendeltem kínából 3w/mK padet, majd mikor megérkezett szépen rátettem, a GPUt pedig újra kentem olcsó pasztával (azzal a fehér noname pici pasztával). Benchmark közben kifagyott rögtön az elején (zöld kép vagy lila csíkos kép majd progi leállt) és átlag használat mellett is 80 fokos volt a kártya.
Most pár napja vettem rendes ARCTIC 6w/mK (1mm vastag) padet óvatosan kicseréltem a régivel, majd újrakentem ARCTIC MX-4-gyel a GPUt. Átlag használat mellett 45 fok körül van a gpu, de benchmark közben nem bírja hűteni a kártyát és szintén kifagy kicsit később. A kérdés: mit csesztem el? Miért ilyen brutál magas a hőfok? (acetonos körömlakk lemosót és WC papírt használtam a paszta és a pad eltávolításakor).
Új hozzászólás Aktív témák
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest