- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BobaFett90
csendes tag
válasz
Dark Archon #20511 üzenetére
Köszi!
-
BobaFett90
csendes tag
válasz
Dark Archon #20509 üzenetére
Szóval ez fix? Ha nem tudnak Vapor-X verziójú kártyát biztosítani, akkor annak visszakérhetem a vásárláskor kifizetett árát? Amit:
A, elutalnak a bankszámlámra
B, nem utalnak, hanem azt náluk vagyok köteles levásárolni? -
BobaFett90
csendes tag
Sziasztok garanciáztatás-beli gondom lenne.
Adott egy VGA Vapor-x verzió, de már nem gyártják, kereskedelmi forgalomban nem igen kapható.
Tegyük fel, hogy elromlik, cserére szorulna. Ilyenkor mi a teendő? Mert nekem azt mondták, hogy ugyanolyan VGA modelt kapok, de nem vapor-x verziójut, de még nem is sapphiret hanem Gigabyte/Asus/MSI. De mi van ha én ezt nem szeretném elfogadni? Mert nekem olyan kártya kell amilyet vettem eredetileg és nem másik referencia modell. Ilyenkor szépen csöndben el kell fogadnom a kereskedő ajánlatát, vagy kérhetem a kártya eredeti árát, vagy egyéb megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest