- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Nem tudjátok, a HD7770 Asus, Sapphire, Gigabyte verziók közül melyik venti a halkabb? Van különbség köztük?
OC version mit takar, gondolom gyárilag húzott modellek, vagy csak dísznek van a nevükben, hogy "OC"?
-
celf
őstag
Sapphire HD7770-ből nem tudjátok milyen verziók vannak?
Van GHzedition, meg OC meg stb, én ezeket a videókarikat már abszolút nem követtem, és most le kell cserélnem a régit.
Szóval melyik verzió az, ami nem valami kamu edition?Köszönöm
-
celf
őstag
válasz
speedydb23 #48301 üzenetére
nem biztos, hogy maxon hajtanám, kb Day of Defeat-ezek, ami még egy Half-Life 1-es engine-re épülő játék azt hiszem, meg Wasteland 2, Pillars of Eternity és az új Carmageddon fog futni a gépen max.
Ezek közül a Carma az ami erőforrásigényesebb szerintem.Viszont ha arról van szó, hogy 15-16k, vagy 20k, akkor már olyan mindegy szerintem az a plussz 4 ezer forint.
A 10K-s határt már úgyis átléptem.Esetleg nVidia?
-
celf
őstag
válasz
speedydb23 #48292 üzenetére
lehet tudnék alkudni
amúgy mennyire halk a ventije, nemtudni?
És 4GB DDR2-vel és egy valószínüleg enyhén tuningolt E8400-hoz nem túl izmos GPU ez egyébként? -
celf
őstag
VGA Sapphire HD6870 1GB GDDR5 VAPOR-X DirectX 11 PCIe videokártya
szerintetek ez milyen? -
celf
őstag
há erősen elgondolkoztam rajta most. elso korben megprobalom atrakni egy masik gepbe.
addig is itt van par vidam kep. kicsit rohogtem.
http://imgur.com/8DVZ3yg
http://imgur.com/R3io1Xs
http://imgur.com/xrkdrL5
(bocs most telorol vagyok es nem tudok rendesen hsz-t szerkeszteni) -
celf
őstag
válasz
trancemusic #48277 üzenetére
köszi, megnézem mik vannak
(#48276) 7time
még a lapon gondolkoztam. most megint crash-elt, de azért megy a win 7, böngészés, ilyesmi, de rendesen gondolkodik a dolgokon.valahogy ez a gigabyte e45p-ud3r mindíg lomha volt. Pár éve, mikor tuningoltam, a BIOS-ban a navigálás is lassan ment. latency-vel lehetett csak lépkedni a menüpontok között.
Pedig ezt a lapot újonnan vettem. -
celf
őstag
Sziasztok!
Adott egy
Gigabyte EP45-UD3R alaplap
E8400 proci
és egy
Asus HD 4800régebb óta először raktam most össze és elég csúnyán megfagy játék közben
Win 8.1 alatt teljesen összekcrashelte magát. Nem lehetett bebootoltatni a windowst, és most Win 7 alatt is [besz*rt]. De szerencsére Win 7 alatt csak játék alatt száll el.
Az lenne a kérdésem, hogy az lehet a baj, hogy
1. nem formatáltam a vincsesztert amire felraktam most az operációs rendszereket
2. régi szar a GPU
3. szar az alaplap (már régen sem voltam kibékülve vele)
illetve
4. mit lenne jó venni a HD 4800 helyett használtan? kb 10k-ból szeretnék kijönniköszönöm
-
celf
őstag
sziasztok, már pár éve nem figyelem a videókártyákat, egy gyors összehasonlítást tudtok mondani erre?
ASUS GeForce GT610-1GD3-L 1GB DDR3 PCIExpress Low Profile
vs.
Asus 4870 DK 1GBhaver akarja a fentebbi kártyát megvenni, és kb kíváncsi lennék, hogy hol van ez a (lentebbi) enyémhez képest.
továbbá egy régi Sapphire 2600xt 256mb 700mhz mennyiért adható el szerintetek manapság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest