- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek R7 250x 2GB kártyája van. Melyik driver a legjobb hozzá?
Most két (egyébként uplayes játéknál (Far Cry 3, Call of Juarez Cartel)) azt történik, hogy a menü bejön hibátlanul, ezután új játékot elindítva pár másodpercig fut hibátlanul, majd elakad pár másodpercre, majd megint jó, majd leáll végleg vagy kidob az asztalra, esetleg feladatkezelőben kell kilőni. Van tippetek? -
Deer76
aktív tag
válasz
Grafirka #56481 üzenetére
Ok, az fenn van, időnként szoktam futtatni.
A Unigine lefutott gond nélkül ultrán, 70 fok volt max. Legkisebb FPS 17 volt, mert egyszer picit megakadt. De amúgy átlag ment 40-50-fps-sel.
A vírusírtóm Avira Premium plusz van egy free Comodo tűzfal.
Unigine az jó lenne játék motornak is, mert jól néz ki, kár, hogy a régebbiek nem letölthetőek. -
Deer76
aktív tag
válasz
Grafirka #56479 üzenetére
Egy hónapig dVGA nélkül voltam a processzor IGP-jét használva, nem volt hiba. Sőt miután decemberben úgymond karácsonyra újítottam be ezt a processzort innen hardverapróról, még akkor CPU teszteket is lefuttattam rajta és hibátlan eredményt produkált.
Majd még figyelem, hogy lesz-e ilyen hiba.
Unigine Valley-t leszedtem. De pl játék alatt nem tapasztaltam. Kábel hiba előfordulhat?
De ma sem volt semmi gond.
Köszi a segítséget, esetleg ha előfordul, majd írok még. -
Deer76
aktív tag
válasz
Grafirka #56475 üzenetére
Azt nem írtam, de az alaplapot decemberben vettem, miután az előző tönkrement. (LGA 1155-ből csak ilyen típus volt, max Asus helyett Asrockot vehettem volna).
A RAM-ok kerek 1 évesek. Mindenesetre kicsit megradíroztam őket.
Memtest 2x lefutott hibátlanul. Majd még figyelem, hogy előjön-e a hiba. -
Deer76
aktív tag
Sziasztok!
Behalt a Radeon 7850-es kártyám. (Ha bármilyen drivert feltettem, fekete vagy csíkos képernyőt és fagyást produkált, másik gépen is.)
Kaptam gariban egy Gigabyte R7 370-et helyette. A 16.1-es driverrel azt produkálta, hogy játék közben hibaüzenetet kaptam, hogy az "illesztőprogram leállt majd sikeresen újraindult". Drivert cseréltem 15.12-re, azóta lekopogom nem jött elő ez a hiba.
Amiért írok, hogy párszor volt olyan, hogy gép indításakor a BIOS sem jött be, hanem fehér/szürke függőleges csíkos képernyő jött elő utána fehérre váltott. Reset után minden ment normálisan. Kicsit aggódom.
Játékok/Windows alatt nem produkálta, a rendszer is stabil.
Furmarkot járattam 15 percig, stabilan 73-74 fokos volt és ott sem volt baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest