- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz
speedydb23 #41934 üzenetére
Ami elfekvő ventijeim vannak, az mind hangosabb mint ezen a venti
-
vtomi2
őstag
válasz
Bjørgersson #41932 üzenetére
Oké, akkor rajtamarad, köszi mindkettőtöknek.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok! Most takarítom a vga-m (Sapphire 6850) és azon gondolkozom, hogy kell-e rá a műanyag borítás. Szerintetek ha nem teszem rá jobb, vagy rosszabb lesz a hűtése?
Linket csak így tudok telórol:http://nvworld.ru/files/news/sapphire-hd-6800/sapphire_hd6850_1.jpghttp://www.ixbt.com/video3/images/barts-5/sapphire-6850-cooler1.jpg ilyen a hüttője .Válaszokat előre is köszönöm!
-
vtomi2
őstag
válasz
BomiBoogie #25433 üzenetére
Köszi, akkor leszedem, és holnap majd felteszem.
-
vtomi2
őstag
válasz
BomiBoogie #25421 üzenetére
A 4500 az széria reális?
-
vtomi2
őstag
válasz
BomiBoogie #25421 üzenetére
Azt tudom, mert gépbe is onnan szoktam, csak a notebookoknál beépített kártyák vannak nem, és azokon nem módosítanak?
-
vtomi2
őstag
válasz
BomiBoogie #25419 üzenetére
És utána az ati oldaláról simán leszedhetem?
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Van egy Acer Extensa 5230-as notebookom, és feltettem rá a win 7-et, de ami az oldalukon van driver az nem működik. Létezik olyan program, ami érzékeli, hogy milyen kártya van benne, és ahhoz leszedi a megfelelő drivert. Ami biztos,hogy egy ATI-s kártya van benne, de a pontos verziószámot nem tudom.
-
vtomi2
őstag
Sziasztok!
Nem találtam megfelelő fórumot, úgyhogy itt teszem fel a kérdésem.
A minap elkezdett mindenféle mintákat kirajzolgatni az őregebb gépemen a grafikus kártyám, kivettem, és észrevettem, fogy az egyik tranzisztor(?) lába kiszakatt magából a tranzisztorból. Ez egy Radeon 9600-ás lenne, van egy 7000-resem is, azon is van egy ilyen tranzisztor(?) (ET 431) Ezt szeretném donornak használni.
Csak van egy kis bökkenő míg a 9600-áson 4689 szerepel az alsó sorban, addíg a 7000-esen 42127. Azt szeretném megtudni, hogy ezzel is működne, vagy valahonnan máshonnan kellene beszereznem ezt az alkatrászt?A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest