- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
enginev3.0 #16171 üzenetére
jelenleg az alaplapi vga van, mindenhol észleli a vga-t... az eszközkezelő és az aida64 is... ja és winxp sp3 van a gépen...
-
Aryon87
félisten
Üdv újra! Adott egy Asrock p4i65gv alaplap, és egy Radeon 9200SE vga. a vga nem ad képet, holott a betöltőképernyőt mutatja, de amint belép a windows felületre feketeség, és pár szines pötty látható... Ez azt jelenti hogy elszált a vga? elötte telepitettem a catalyst controllert, majd letöröltem az összeset, mondván újrateszem mert a catalyst smart nem volt rajta. a controller szerint az agp gyorsítás ki volt kapcsolva, az Aida64 szerint meg 2x-re van állítódva. Hogy tudom visszavarázsolni hogy működjön, valamint 8x-es agp-n legyen? Ötlet?
-
Aryon87
félisten
válasz
Krisz79 #14632 üzenetére
Javaslom, ellenőrizd át a monitor csatlakozási kábeleit, valamint a VGA helyes illeszkedését a fogatába, valamint annak áramellátását is nézd meg (ha van neki saját áramellátó csatlakozója) És utolsóként a nézd meg h a monitor tápja megfelelően kapcsolódik-e a vga-hoz. ha mindezek jók, akkor majd egy okosabb ember talán bővebben kifejti a lehetséges problémákat
-
Aryon87
félisten
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok-e de a VGA-hoz kapcsolódó a kérdés.
Adott egy Sapphire Radeon x1650-es kártya, és ma mikor szétszedtem a gépet takarítás (portalanítás) céljából, meglepve tapasztaltam h a VGA ventije 2x olyan poros volt mint a gép többi ventije. Leszedtem a bordát hogy tisztítsam le, és akkor vettem észre hogy a venti egyik kábele (a piros) el van szakadva, magyarán ki tudja mióta nem is hűti a karim. Ennek ellenére amaz működik, sőt úgy is hogy játszottam is. (NFSMW) AZ Aida64 szerint a gpu 86 fokos.
A fő kérdésem pedig az volna hogy hol lehet kapni hozzá ventilátort, és biza mennyibe kerül?
Ugyanígy néz ki a kártyám és a ventije:A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest